GAMMA bouwmarkten

Bouwmarkt GAMMA bestaat ruim 40 jaar en is toonaangevend op het gebied van klussen en klusbenodigdheden. GAMMA bouwmarkten zijn overal in Nederland te vinden en hebben alles in huis om u van dienst te zijn met een enorm assortiment aan doe het zelf materialen en gereedschap, decoratieve elementen voor huis en tuin en diensten die het doe-het-zelven gemakkelijker maken.

Hier in de online GAMMA bouwmarkt kunt u grote delen van het assortiment bekijken en kunt u tevens zien of het gewenste artikel op voorraad ligt bij de GAMMA vestiging in uw buurt. Ook vindt u adviezen, tips, ideeën en inspiratie voor al uw klussen. U vindt er natuurlijk alle openingstijden, acties en aanbiedingen, voorwaarden voor acties  en kunt u gebruikmaken van vele handige extra’s die het kopen bij GAMMA nog prettiger maken.

Tuin

Uw tuin kunt u talloze manieren inrichten. Daar komt veel bij kijken, van tuinschermen en sierbestrating tot het kiezen van de buitenverlichting en natuurlijk de tuinmeubelen.

Tuin

Hoe kunt u goed voorbereid zelf een tuin aanleggen? Wanneer moet u snoeien en hoe precies? Tot aan tuinonderhoud en gazononderhoud aan toe biedt GAMMA hulp!