Folderaanbiedingen

Folder van deze week

Deze folder is geldig van maandag 25 oktober t/m zondag 31 oktober. Bekijk de online folder van GAMMA, bespaar en ga aan de slag met jouw klus! Wil je een klus laten uitvoeren? Ontdek de GAMMA Klusservice.

Bekijk de folder

Sanitair Special 2021
Laat je inspireren door onze sanitair special. Je vindt hier een aanbod voor zowel kleine als grote badkamers en voor elk denkbaar budget.

Bekijk de folder

Isolatiespecial 2021
Tijdens de koudere maanden en kortere dagen wil je warmte in huis. Helemaal nu we meer thuiswerken is dit het moment om je huis knus te maken en ervoor te zorgen dat je de kou buitenhoudt.

Bekijk de folder

Wooncatalogus
Wil je je laten inspireren? Bekijk dan het volledige woonassortiment van GAMMA in de wooncatalogus.

Laat je inspireren

Gereedschap magazine
De klus klaren doen we al generaties lang zelf. Maar welk gereedschap gebruik je voor een bepaalde klus en hoe kies je de juiste? Dat ontdek je allemaal in dit magazine met overzichtelijke keuzehulpen en handige tips.

Laat je inspireren

Verf magazine
Inspiratie opdoen voor je volgende verfklus begint in het nieuwe GAMMA verfmagazine. Ook vind je hier handige stappenplannen en tips die je helpen met je verfklus.
 

Lees meer

Tuinmagazine decoratief
Ben jij klaar voor de zomer? In deze tuinspecial vind je alles om straks lekker te kunnen genieten in de tuin of op het balkon. Van loungesets om heerlijk te relaxen tot de juiste, comfortabele tuinsets om als buitenwerkplek te gebruiken.

Bekijk de folder

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang 5 euro korting op je volgende klus!

Recent bekeken