(1) De korting van de Voordeelpasactie is niet geldig op Maatwerk, ALTIJD LAAG, OK-artikelen, kleurstalen en testers, diensten, services, verhuur, de GAMMA cadeaukaart en reeds gekochte artikelen buiten de looptijd (18-7-2022 t/m 14-8-2022) van de Voordeelpasactie. De voordeelpasactie is niet (geheel of gedeeltelijk) inwisselbaar voor contanten
(2) M.u.v. laminaat Flooring en tegels
(3) M.u.v. OK artikelen
(4) M.u.v. Pit Boss
(5) M.u.v. Velux en OK artikelen
(*) ALTIJD LAAG en OK artikelen zijn uitgesloten van kortingsactie.

GAMMA zorgt altijd voor verrassende aanbiedingen!

Onze GAMMA-folder staat bol van de scherpe aanbiedingen en acties. Wij proberen je elke keer weer te verrassen met aanbiedingen voor leuke producten en artikelen uit het seizoensassortiment tegen scherpe prijzen. GAMMA koopt groot in; daarom kunnen wij onze artikelen voor een scherpe prijs aanbieden. Maar GAMMA doet meer: let op onze ludieke acties met krasacties, gratis artikelen en veel meer. Houd dus de GAMMA-folder in de gaten!

Via deze pagina kun je de laatste actiefolder doorbladeren. Ook hebben we een selectie gemaakt van de beste GAMMA-aanbiedingen en acties. Vind op deze site gemakkelijk je favoriete producten uit ons assortiment en check direct de voorraad in jouw bouwmarkt.

Recent bekeken