algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden GAMMA-folder

Onderstaande is van toepassing op de inhoud van alle door GAMMA Nederland uitgegeven folders.

Alléén bij GAMMA Nederland. Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt, nabestellen is niet altijd mogelijk. Wijzigingen in prijs en model, evenals druk- en zetfouten voorbehouden. Prijzen zijn inclusief btw. Kantooradres: GAMMA Nederland, Storkstraat 2, 3833 LB Leusden. GAMMA is een formule van Intergamma B.V.

In de prijzen zijn de eventueel vermelde kortingspercentages reeds verwerkt. Artikelen voorzien van het Extra Goedkoop- en OK-label zijn uitgesloten van kortingsacties. Alle vermelde prijzen zijn adviesverkoopprijzen en in euro’s.

Niet alle artikelen zijn verkrijgbaar in alle bouwmarkten.

De prijzen van de artikelen zijn exclusief eventueel daarbij afgebeelde accessoires. De prijzen van de verlichtingsarmaturen zijn exclusief gloeilamp(en), tenzij anders vermeld.

Alleen normale hoeveelheden voor particulier gebruik; niet voor handelaren en/of wederverkopers.

Op al onze leveringen aan consumenten zijn de Algemene Voorwaarden voor de doe-het-zelfbranche van toepassing. Voor de verkoop van artikelen uit de webshop zijn de Algemene Voorwaarden Thuiswinkel van toepassing.

GAMMA Nederland adviseert niet inzake financiële diensten. Quander is uitgever van de GAMMA Visa Card. Voor vragen over de creditcard en de afhandeling kunt u terecht op onze informatiepagina over de GAMMA Visa Card of op de website van Quander.

Lees ook de overige voorwaarden op gamma.nl. 

FSC®-producten zijn te herkennen aan het FSC-logo.

Versie augustus 2017

Alle rechten voorbehouden - GAMMA Nederland.