Alabastine verfafbijtmiddel voor binnen 1 liter

(2 klantreviews)
20.
99
Per Liter € 20.99
Niet verkrijgbaar in de webshop
Toon alternatieve producten

Productomschrijving


  Met de Super Afbijt Extra Krachtig van Alabastine kun je snel en grondig alle verfsoorten, vernissen en latex verwijderen. Dit afbijtmiddel werkt al na 20 minuten en kan in één keer meerdere verflagen verwijderen. Deze verfafbijt is toepasbaar op alle houtsoorten, metaal, glas, steen en aluminium. Voor een optimale werking kun je het ingesmeerde oppervlak afdekken met plastic folie, zo kan het oplosmiddel niet verdampen en blijft het langer werken. Dit product kun je zowel binnen als buiten gebruiken.

  Lees meer

  Specificaties

  Product
  Productsoort Afbijtmiddel
  Productnummer 277090
  Type(nummer) Binnen & buiten
  Merk Alabastine
  Algemeen
  Type Afbijtmiddel, Verwijderproduct
  Gebruik
  Toepassing Afbijten
  Binnen/buitengebruik Buiten, Binnen
  Materiaal van doeloppervlak Verf
  Etiket informatie
  Gevarenaanduidingen Waarschuwing
  EUH066: Herhaalde blootstelling kan een droge of een gebarsten huid veroorzaken. H226: Ontvlambare vloeistof en damp. H319: Veroorzaakt ernstige oogirritatie. H336: Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken. H412: Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.
  Voorzorgsmaatregelen P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P210: Verwijderd houden van warmte/vonken/open vuur/hete oppervlakken. Niet roken. P233: In goed gesloten verpakking bewaren. P235: Koel bewaren. P262: Contact met de ogen, de huid of de kleding vermijden. P304+P340: NA INADEMING: het slachtoffer in de frisse lucht brengen en laten rusten in een houding die het ademen vergemakkelijkt. P312: Bij onwel voelen een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen. P501: De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften.

  Vaak samen gekocht

  Vaak samen gekocht
  product-cross-sell
  GAMMA stofmasker FFP1 3 stuks
  € 3.99
  product-cross-sell
  GAMMA muurverfkwast plat 70 mm
  € 4.49
  product-cross-sell
  Wegwerpkwastenset rond universeel maat 12, 16 en 18
  € 2.49
  product-cross-sell
  Wegwerpkwastenset plat universeel maat 30 en 60
  € 1.99
  Reviews worden geladen

  Recent bekeken