6.
99
Dit product is uit ons assortiment
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Geurtype:Vleugje Bloesem
  • Duur werking:70 dagen

Ambi pur
Met de Ambi Pur Luchtverfrisser 'Blossom' verfrist u de geur in uw auto. De Ambi Pur Autoverfrisser is speciaal ontworpen voor gebruik in de auto, is toepasbaar in iedere auto en zorgt voor een aangename geur. Het bevestigen van de luchtverfrisser op het ventilatierooster gaat makkelijk dankzij het kleine formaat en de handige clip. Net zoals alle andere luchtverfrissers van Ambi Pur gaat ook deze autogeur lang mee. U rijdt enkele weken tot zelfs maanden comfortabel in een fris ruikende auto. Kortom, ban nare autogeuren uit uw auto en plaats de Ambi Pur Luchtverfrisser 'Blossom'.  
Lees meer

Specificaties

Product
Productnummer 596035
EAN 8001090151322
Merk Ambi pur
Algemeen
Kleurfamilie Zwart, Transparant
Geurtype Vleugje Bloesem
Type Houder met navulling luchtverfrisser
Gebruik
Navulbaar Ja
Duur werking 70 dagen
Bevestiging Klemmen
Technische kenmerken
Structuur van luchtverfrisser Vloeistof
Etiketinformatie
Gevaren­pictogrammen
Signaalwoord Waarschuwing
Gevaren­aanduidingen Veroorzaakt huidirritatie. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.
Voorzorgs­maatregelen Buiten het bereik van kinderen houden. NA INSLIKKEN: onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM/arts/… raadplegen. BIJ CONTACT MET DE HUID: met veel water/… wassen. Beschermende handschoenen/beschermende kleding/oogbescherming/gelaatsbescherming dragen. BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten Inhoud/verpakking afvoeren naar … GEEN braken opwekken.
Reviews worden geladen

Recent bekeken