AngelEye Optische Rookmelder ST-AE-620-BNLR Thermoptek met 10 Jaar Batterij

(2 klantreviews)
24.
95
Niet verkrijgbaar in de webshop
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Inclusief batterij 10 jaar
  • 85dB
  • Testknop en pauzeknop

Deze AngelEye Optische Rookmelder ST-AE-620-BNLR Thermoptek met 10 Jaar Batterij waarschuwt jou op tijd tegen een mogelijke brand en gevaarlijke rook. Als je slaapt ruik je niks en heb je dus ook niet door dat er rook is. Als je die rook inademt stik je na een tijdje. Dit brandalarm zorgt ervoor dat jij op tijd wakker bent, voor er ernstige ongelukken kunnen gebeuren.


Specificaties
In de verpakking tref je een AngelEye optische rookmelder, bevestigingsmateriaal (schroefjes) en een duurzame batterije met een levensduur van 10 jaar. De rookmelder is voorzien van een testknop en een pauzeknop. Door de testknop is het mogelijk om het apparaat te forceren om af te gaan. Daardoor kan je testen of de brandmelder het nog doet. De pauzeknop dient voor de valse alarmen. Als er een vals alarm is (bijvoorbeeld het aanbranden van je tosti's) kan je het alarm makkelijk uitschakelen doormiddel van de pauzeknop. Ook heeft het brandalarm een slim waarschuwingsignaal voor als de batterij bijna leeg is. Dat betekent dat je niet voor verrassingen komt te staan met een rookalarm wat niet functioneert. Door de Themoptek functie kan de rookmelder niet alleen rook detecteren, maar ook warmte. Dat betekend dat de rookmelder de gevaarlijke situaties nog beter kan vaststellen.

Aanbevelingen
Om er zeker van te zijn dat je bij brand tijdig gewaarschuwd wordt, wordt er aangeraden om op iedere verdieping tenminste één brandmelder te plaatsen. We raden aan om in elke ruimte waar je door moet gaan als je moet vluchten, te voorzien van een rookmelder, zoals een gang, overloop of trap. Rook stijgt op, daarom is het belangrijk om de rookmelders altijd aan het plafond te bevestigen. Dit kan eenvoudig met een bevestigingsplaat of enkele schroeven. Door stof functioneert een brandalarm minder goed. Het is daarom belangrijk om je rookmelder maandelijks schoon te maken met een licht vochtige doek en halfjaarlijks met een stofzuiger. Gebruik echter nooit schoonmaakproducten en beschilder de rookmelders niet.

Lees meer

Specificaties

Product
Productnummer 615153
Gewicht product 156 gr
Lengte product 3.4 cm
Breedte product 13.0 cm
Merk AngelEye
Algemeen
Kleurfamilie Wit
Type Rookmelder
Wecycle Ja
Technische kenmerken
Waarschuwingsmelding batterij leeg Ja
Voeding Batterij
Type batterij CR123A

Vaak samen gekocht

Vaak samen gekocht
product-cross-sell
Smartwares Koolmonoxidemelder (CO) RM370
€ 22.99
product-cross-sell
AngelEye Koolmonoxidemelder (CO) CO-AE-9B-BNLR 7 Jaar Batterij
€ 49.95
product-cross-sell
AngelEye Hittemelder HT-AE-630-EUR Thermoptek met 10 Jaar Batterij
€ 17.99
Reviews worden geladen

Recent bekeken