AngelEye Rookmelder SB5-TP-AE-BNLR met 5 Jaar Batterij Duopack

(1 klantreviews)
19.
95
Niet verkrijgbaar in de webshop
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • 2 stuks
  • Inclusief batterij 5 jaar
  • 85dB
  • Testknop en pauzeknop

Deze AngelEye Rookmelder SB5-TP-AE-BNLR met 5 Jaar Batterij waarschuwt jou op tijd tegen een mogelijke brand en gevaarlijke rook. Als jij slaapt ruik je niks en heb je dus ook niet door dat er rook is. Als je die rook inademt stik je na een tijdje. Dit brandalarm zorgt ervoor dat jij op tijd wakker bent, voor er ernstige ongelukken kunnen gebeuren. 

Specificaties
In de verpakking tref je 2 AngelEye rookmelders, bevestigingsmateriaal (schroefjes) en 2 duurzame batterijen met een levensduur van 5 jaar. De rookmelder is voorzien van een testknop en een pauzeknop. Door de testknop is het mogelijk om het apparaat te forceren om af te gaan. Daardoor kan je testen of de brandmelder het nog doet. De pauzeknop dient voor de valse alarmen. Als er een vals alarm is (bijvoorbeeld het aanbranden van je tosti's) kan je het alarm makkelijk uitschakelen doormiddel van de pauzeknop.

Aanbevelingen
Om er zeker van te zijn dat je bij brand tijdig gewaarschuwd wordt, wordt er aangeraden om op iedere verdieping tenminste één brandmelder te plaatsen. We raden aan om in elke ruimte waar je door moet gaan als je moet vluchten, te voorzien van een rookmelder, zoals een gang, overloop of trap. Rook stijgt op, daarom is het belangrijk om de rookmelders altijd aan het plafond te bevestigen. Dit kan eenvoudig met een bevestigingsplaat of enkele schroeven. Door stof functioneert een brandalarm minder goed. Het is daarom belangrijk om je rookmelder maandelijks schoon te maken met een licht vochtige doek en halfjaarlijks met een stofzuiger. Gebruik echter nooit schoonmaakproducten en beschilder de rookmelders niet.

Lees meer

Specificaties

Product
Productnummer 615150
Gewicht product 220 gr
Lengte product 3.5 cm
Breedte product 9.2 cm
Merk AngelEye
Algemeen
Kleurfamilie Wit
Type Rookmelder
Technische kenmerken
Waarschuwingsmelding batterij leeg Ja
Voeding Batterij
Type batterij 9 volt Volt

Vaak samen gekocht

Vaak samen gekocht
product-cross-sell
Smartwares Koolmonoxidemelder (CO) RM370
€ 22.99
product-cross-sell
GAMMA batterij Alkaline 9v 1 stuk
€ 3.49
product-cross-sell
Duracell batterij Alkaline Plus Power 9V 2st
€ 8.99
product-cross-sell
AngelEye Rookmelder SB5-TP-AE-BNLR met 5 Jaar Batterij
€ 11.95
product-cross-sell
AngelEye Brandblusdeken FB100-AE-BNLR 100 cm x 100 cm
€ 21.99
Reviews worden geladen

Recent bekeken