close

Fietsaccessoires

In het assortiment van GAMMA vindt u alles wat u nodig heeft om uw fiets in goede conditie te houden. Zo vindt u bij GAMMA onder andere fietsbanden, fietszadels, fietssloten, fietsverlichting, fietspompen, onderhoudsmiddelen en smeermiddelen. Maar ook zaken die het comfortabel maken om op te fiets te zitten zoals fietscomputers, fietskleding, fietshelmen, fietstassen, manden en binders. Bekijk ook onze producten om uw fiets op te bergen of op te fleuren.

Fietsbellen

Voorzie uw fiets van een fietsbel. Zo gaat u veilig door het verkeer en andere mensen kunnen u horen. GAMMA heeft fietsbellen in diverse uitvoeringen, met diverse vormen, kleurstijlen en belgeluiden. Zo vindt u altijd een geschikte fietsbel voor op uw fiets.

Fietscomputers

Bij GAMMA vindt u een ruim assortiment fietscomputers. Eenvoudige fietstellers die uw snelheid meten, maar ook uitgebreide draadloze fietscomputers met bijvoorbeeld GPS of een hartslagmeter.

Fietshelmen

Draag een fietshelm en de kans op letsel is een stuk kleiner. In Nederland wordt het gebruik van fietshelmen, vooral bij kinderen, aangemoedigd. Er zijn hele leuke, vrolijke maar ook stoere helmen te koop.

Fietskleding

Wilt u altijd fietsen? Bij weer en wind? Kies dan de juiste fietskleding. Een goed fietsshirt beschermt u tegen zweet en vocht en een goede fietsbroek voorkomt zadelpijn. Bij GAMMA vindt u onder andere geschikte fietsbroeken, fietsshirts, fietshelmen, fietsschoenen, regenjacks en onderkleding.

Fietspompen

Door uw fietsbanden goed op te pompen gaan uw banden langer mee en geniet u van meer fietscomfort. Met de fietspompen van GAMMA heeft u uw fietsbanden in een handomdraai opgepompt.

Fietssloten en fietsverlichting

Alle fietsen moeten voorzien zijn van goede verlichting. Daarnaast is het aan te raden uw fiets altijd goed op slot te zetten. Gamma biedt een ruimte keuze in fietssloten en fietsverlichting.

Fietsstandaards

Kies een fietsstandaards die past bij uw fiets en fietsgebruik.

Fietstassen, fietsmanden en snelbinders

Neem eenvoudig uw spullen mee op de fiets. Van boodschappen tot schoolspullen. Met de fietstassen, fietsmanden en binders van GAMMA vervoert u gemakkelijk al uw spullen.

Fietszadels

Met de fietszadels uit het assortiment van GAMMA zit je goed! Het fietst wel zo prettig wanneer u comfortabel zit.

Kinderstoelen

Bij GAMMA heeft u de keuze uit verschillende kleuren en materialen kinderstoelen. Zo vindt u altijd een kinderzitje dat bij u en uw kinderen past.

Fiets opbergen en stallen

Met de accessoires van GAMMA kunt u eenvoudig uw fiets opbergen en stallen. In een fietsenrek voor het huis of ophangen in huis.