Bananenplant Musa met Elho Bloempot Brussels Wit

38.
95
Dit product is uit ons assortiment
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Originele bananenplant
  • Incl. Bloempot Elho Brussels Wit
  • Grote bladeren
  • Gratis thuisbezorgd

Kijk aan, dit is een mooie plant, maar heb je de bloempot al gezien? Dit is namelijk een Elho Brussels bloempot, bekend om zijn hoge kwaliteit. Een ronde wit kleurige bloempot die in elk interieur past en zeker tegen een stootje kan. De diameter van deze pot is ongeveer 30 cm. Daarnaast is deze fantastische bloempot ook nog eens waterdicht. Je loopt dus geen risico wanneer je deze op een houten tafel plaatst, met naast de pot gieten natuurlijk als uitzondering.

Maar laten we de plant niet vergeten! Met deze Musa Dwarf Cavendisch haal je een echte tropische bananenplant je woning in. Dankzij de grote uniek gevormde bladeren creëer je direct een tropische sfeer. De plant is gemiddeld rond de 80 cm hoog en is daardoor een volwaardige kamerplant, niet eentje die je even als accessoire gebruikt. Je hoeft er niet op te rekenen dat je morgen al bananen hebt. Daar komt nog wat geduld bij kijken, want het duurt vaak meer dan 3 jaar voor je de eerste bloemen in de plant kunt zien. Pas daarna kunnen de vruchten groeien, die je overigens niet kunt eten! Nee, een bananenplant vindt je, in het wild, niet zomaar even om de hoek, maar dankzij GAMMA haal je hem wel eenvoudig je woonkamer in. In de GAMMA webshop kun je deze plant ook met een soap-, antraciet- of zwart kleurige Elho bloempot kopen.

Verzorgen bananenplant
De bananenplant houdt van een lichte plek, maar niet direct in de zon. Houd de plant altijd lekker warm, in ieder geval altijd boven de 12 graden Celsius. Het is een tropische plant, houd de aarde dus altijd wat vochtig. Zorg er wel voor dat de plant niet met zijn wortels in het water staat. Het blad van een bananenplant is kwetsbaar. Dus pas op voor knakken of scheuren. Verwijder regelmatig het oude blad. Dit zorgt voor een constante groei waardoor je de plant in optimale staat houdt.

Lees meer

Specificaties

Product
Productnummer 624148
Merk Geen
Duurzaam Nee
Algemeen
Hoogte bij aanschaf 80.0 cm
Bloeikleur Groen
Bloeiperiode Gehele jaar
Bladhoudend Ja
Hoogte na 1 jaar 85.0 cm
Eetbaar Nee
Watergeven Vochtig en nat
Potmaat 27.0 cm
Standplaats Halfschaduw
Plantvorm Stam
Nederlandse naam Musa bananenplant met Elho Brussels Round pot White
Beschikbaarheid Gehele jaar
Met pot Ja
Latijnse naam Musa Dwarf cavendish
Type artikel Bananenplant
Reviews worden geladen

Recent bekeken