Cockpitspray mat Protecton

6.
49
Tijdelijk niet verkrijgbaar in de webshop
Toon alternatieve producten

Productomschrijving


  De Cockpitspray Mat Protecton reinigt en verfrist alle kunststof oppervlakken van uw auto. De spray voorkomt scheuren of verbleken van het dashboard. U spuit de spray op de te behandelen oppervlakken en wrijft dit uit met een microvezeldoek. U reinigt met de Cockpitspray Mat Protecton in één beweging het dashboard en geeft het kunststof een mooie matte afwerking. U voorkomt hiermee dat stof zich opnieuw hecht aan het kunststof. Dankzij de Cockpitspray Mat Protecton zien de behandelde onderdelen van uw auto er weer uit als nieuw.
  Lees meer

  Specificaties

  Product
  Productnummer 529975
  Merk Protecton
  Ecocheque Nee
  Algemeen
  Glansgradatie dashboard Matglans
  Materiaal van doeloppervlak Leder, Kunststof
  Type artikel Cockpitspray
  Etiket informatie
  Gevarenaanduidingen Gevaar
  EUH066: Herhaalde blootstelling kan een droge of een gebarsten huid veroorzaken. H222: Zeer licht ontvlambare aerosol. H319: Veroorzaakt ernstige oogirritatie. H336: Kan slaperigheid of duizeligheid veroorzaken. H411: Giftig voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen. H229: Houder onder druk: kan openbarsten bij verhitting
  Voorzorgsmaatregelen P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P210: Verwijderd houden van warmte/vonken/open vuur/hete oppervlakken. Niet roken. P211: Niet in een open vuur of op andere ontstekingsbronnen spuiten. P251: Houder onder druk: ook na gebruik niet doorboren of verbranden. P260: Stof/rook/gas/nevel/damp/spuitnevel niet inademen. P410+P412: Tegen zonlicht beschermen. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50 °C/122 °F. P501: De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften.

  Vaak samen gekocht

  Vaak samen gekocht
  product-cross-sell
  Turtle Wax origineel 500 ml
  € 11.99
  product-cross-sell
  Protecton polijstpad
  € 6.99
  product-cross-sell
  Protecton shampoospons microfiber
  € 4.49
  Reviews worden geladen

  Recent bekeken