elektra

Elektra

In uw eigen huis wilt u zich veilig en comfortabel voelen. GAMMA heeft daarom een groot assortiment schakelmateriaal en andere producten voor een veilige elektriciteitsvoorziening. Want of het nu gaat om goede verlichting of warmte in uw huis, uw elektra moet in orde zijn.

Installatiemateriaal, schakelmateriaal en verlengmateriaal

U wilt uw elektronische apparatuur veilig installeren. GAMMA biedt installatiemateriaal, schakelmateriaal en verlengmateriaal waarmee u iedere doe-het-zelf-klus tot een succes kunt maken. Denk aan multimeters, stopcontacten, draad, kabels en verlengsnoeren. Het installatiemateriaal, schakelmateriaal en verlengmateriaal zijn zowel in de winkel als online te verkrijgen.

Beveiliging, batterijen en multimedia

Veilig wonen is essentieel als u onbezorgd wilt leven. GAMMA heeft daarom diverse oplossingen die uw woning veiliger maken, zoals bellen en gongen, maar ook beveiligingssystemen en brandbeveiliging. Naderend gevaar kan zo worden opgemerkt, voorkomen en tegengegaan. Met de multimediaoplossingen, waaronder telefoons en portofoons, kunt u snel contact opnemen met de buitenwereld. Ook voor toebehoren als audio- en video-accessoires, tv- en hifi-steunen, splitters en uiteenlopende batterijen kunt u bij GAMMA terecht.