Gardena robotmaaier R80LI

1399.
00
Helaas is dit product voorlopig niet leverbaar.

Anderen bekeken deze alternatieven

Bekijk de lijst met alternatieven

Productomschrijving

  • Nu met GRATIS installatie of € 100,- geld terug via Gardena. Informatie & voorwaarden
  • Maximale grasoppervlakte: 800 m²
  • Maaibreedte: 17 cm
  • Accuspanning: 18V

De Gardena robotmaaier R80LI is een innovatieve robotmaaier die zelfstandig het gazon verzorgd terwijl jij van jouw vrije tijd geniet of andere dingen doet. Dankzij het willekeurige bewegingspatroon maait de Gardena Robotmaaier R80Li gazons tot maximaal 800 m² effectief, betrouwbaar en zonder streep- of spoorvormging. Een grensdraad bakent het maaiterrein af, waardoor de maaier altijd binnen het maaigebied blijft. De vlijmscherpe mesjes snijden regelmatig kleine stukjes van het gras, dat als een natuurlijke meststof (mulchprincipe) op het gazon achterblijft. Met een draaiknop kan de maaihoogte van 2 tot 5 cm eenvoudig ingesteld worden. Met een gewicht van acht kilo kan de Gardena Robotmaaier R80Li binnen het maaigebied een hellingspercentage van maximaal 25% aan. Het programmeren gaat zeer eenvoudig en snel. Verschillende maaimomenten (tijden en dagen) kunnen ingesteld worden op het grote toetsenbord van de display, voorzien van intuïtieve bediening en eenvoudig te volgen menunavigatie. Na het programmeren werkt de Gardena Robotmaaier R80Li 18V Li-ion geheel zelfstandig op de ingestelde tijden, zelfs als het regent. De hypergevoelige botssensoren en de grensdraad helpen de robotmaaier om obstakels te herkennen en erlangs te rijden. De hef- en overhellingssensoren, maar ook de grote ruimte tussen de behuizing en de maaimessen garanderen extra veiligheid voor mens en dier. Als de maaier opgetild wordt, stoppen de messen onmiddellijk om verwondingen te voorkomen. De robotmaaier kan op elk moment gestopt worden door de grote, goed toegankelijke stopknop. De krachtige en makkelijk te onderhouden Lithium-Ion 18 V / 1,6 Ah accu zorgt voor een betrouwbare en energiezuinige werking. Tot slot werkt de robotmaaier stil en zonder uitstoot. Kortom, met de Gardena Robotmaaier R80Lih heb je altijd een uitstekend verzorgd gazon zonder enige moeite.

Hoe installeer ik een robotmaaier?

Een robotmaaier wordt geleverd met een begrenzingsdraad. Met dit begrenzingsdraad geef je de oppervlakte aan waarin een robotmaaier zijn werk moet doen. Komt de robotmaaier bij het draad? Dan keert hij om en maait hij het gedeelte wat hij nog niet heeft gemaaid.

Je bevestigt het begrenzingsdraad eenvoudig door een van de meegeleverde krammen de grond in te slaan samen met het draad. Het draad gaat samen met de kram de grond in, waardoor het draad visueel is weggewerkt en je er ook niet over kan struikelen.

Als laatste leg je het begeleidingsdraad aan, dit is een draad die de robotmaaier helpt het basisstation weer terug te vinden. Dit draad span je vanaf het basisstation in een rechte lijn naar het verste gedeelte in de tuin.

Hoe bedien ik een robotmaaier?

Een robotmaaier is handmatig in te stellen maar vaak ook met een app of middels bluetooth. Je kan dan een tijdsschema instellen wanneer de robotmaaier moet gaan maaien, de besturing overnemen of de status van de accu bekijken. Dat allemaal vanuit huis of op vakantie.

Lees meer

Specificaties

Product
Productsoort Robotmaaier
Productnummer 534725
Gewicht product 16465 gr
Hoogte product 34.8 cm
Lengte product 52.5 cm
Breedte product 69.5 cm
Merk Gardena
Duurzaam Nee
Algemeen
Kleurfamilie Grijs
Materiaal Kunststof
Type artikel Robotmaaier
Afmetingen
Maaibreedte 17.0 cm
Gebruik
Minimale grasoppervlakte 800.0 m²
Maximale grasoppervlakte 800.0 m²
Technische kenmerken
Capaciteit accu 1.6 Ah
Mulching-functie Ja
Oplaadtijd 72.0 min
Zelfrijdend Ja
Energiebron Netspanning
Met opvang Nee
Geluidsniveau 60.0 dB
Instelbare hoogte Ja
Min. instelbare hoogte 20.0 mm
Max. instelbare hoogte 20.0 mm
Voltage 18.0 Volt
Automatische veiligheidsuitschakeling Ja
Accessoires
Inclusief accu Ja
Reviews worden geladen

Recent bekeken