Gardena robotmaaier Sileno City 250

(3 klantreviews)
759.
00
Tijdelijk niet verkrijgbaar in de webshop
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Nu met GRATIS installatie of € 100,- geld terug via Gardena. Informatie & voorwaarden
  • Maximale grasoppervlakte: 250 m²
  • Maaibreedte: 17 cm
  • Accuspanning: 18V

De Gardena robotmaaier Sileno City 250 is een handige machine die het maaien van gras een makkelijk karweitje maakt. De robotmaaier werkt op een accu van 18V en is geschikt voor kleinere gazons of stadstuinen. Het SensorCut-systeem zorgt de grasmaaier voor een perfect onderhouden van jouw gazon. Het laat dan ook geen strepen achter op jouw gazon. En de scherpen messen zijn in te stellen op jouw geschikte maaihoogte. De maaier is eenvoudig in te stellen en je kan zelf jouw gewenste maaiplan instellen. Ook zijn de maaitijden in te stellen en werkt de machine alleen wanneer jij wilt. Het gemaaide gras kan als meststof worden gebruikt om je gras goed te laten groeien.

Dankzij het zwenkbare wiel heeft de maaier meer wendbaarheid en kan gemakkelijk door smalle doorgangen heen of moeilijke hoeken van je gras maaien. Hellingen tot 25% worden ook makkelijk gemaaid. Door het botssensor rijdt de machine niet door als die tegen een obstakel komt.

Doormiddel van een handige pincode is de machine voorzien van een beveiliging tegen diefstal. Als de pincode onjuist is wordt er een alarm ingeschakeld die alleen te stoppen is met de juiste pincode. De robotmaaier kan tegen regen en kan gemakkelijk schoon worden gemaakt en als het apparaat wordt opgetild stoppen de messen gelijk met werken. Als de maaier klaar is, keert die automatisch terug naar zijn laadstation.

Kortom, met de Gardena robotmaaier Sileno City 250 heb je altijd een uitstekend verzorgd gazon zonder enige moeite.

Hoe installeer ik een robotmaaier?

Een robotmaaier wordt geleverd met een begrenzingsdraad. Met dit begrenzingsdraad geef je de oppervlakte aan waarin een robotmaaier zijn werk moet doen. Komt de robotmaaier bij het draad? Dan keert hij om en maait hij het gedeelte wat hij nog niet heeft gemaaid.

Je bevestigt het begrenzingsdraad eenvoudig door een van de meegeleverde krammen de grond in te slaan samen met het draad. Het draad gaat samen met de kram de grond in, waardoor het draad visueel is weggewerkt en je er ook niet over kan struikelen.

Als laatste leg je het begeleidingsdraad aan, dit is een draad die de robotmaaier helpt het basisstation weer terug te vinden. Dit draad span je vanaf het basisstation in een rechte lijn naar het verste gedeelte in de tuin.

Hoe bedien ik een robotmaaier?

Een robotmaaier is handmatig in te stellen maar vaak ook met een app of middels bluetooth. Je kan dan een tijdsschema instellen wanneer de robotmaaier moet gaan maaien, de besturing overnemen of de status van de accu bekijken. Dat allemaal vanuit huis of op vakantie.

Lees meer

Specificaties

Product
Productsoort SILENO City 250m²
Productnummer 109906
Gewicht product 11805 gr
Hoogte product 34.0 cm
Lengte product 49.5 cm
Breedte product 59.5 cm
Merk Gardena
Duurzaam Nee
Algemeen
Materiaal Kunststof
Type artikel Robotmaaier
Wecycle Ja
Stibat Nee
Materiaal snijsysteem Staal
Afmetingen
Maaibreedte 17.0 cm
Gebruik
Minimale grasoppervlakte 0.0 m²
Maximale grasoppervlakte 250.0 m²
Technische kenmerken
Capaciteit accu 2.1 Ah
Mulching-functie Ja
Oplaadtijd 60.0 min
Zelfrijdend Ja
Energiebron Accu
Met opvang Nee
Geluidsniveau 58.0 dB
Instelbare hoogte Ja
Min. instelbare hoogte 20.0 mm
Max. instelbare hoogte 50.0 mm
Voltage 18.0 Volt
Automatische veiligheidsuitschakeling Nee
Aantal meegeleverde accu's 1.0
Accessoires
Inclusief accu Ja
Reviews worden geladen

Recent bekeken