Gardena Smart System set

1999.
00
Dit product is uit ons assortiment
Toon alternatieve producten

Productomschrijving


  De smart system set van Gardena bevat alle smart producten voor een perfect en automatisch gazononderhoud en efficiënt besproeiing in uw tuin.

  De smart besproeiingscomputer en de smart sensor besturen automatisch de bewateren in de tuin en verzekeren zo een flexibele besproeiing voor uw planten volgens hun noden. De besproeiingstijden kunnen eenvoudig aangepast worden via de Gardena smart App en gecoördineerd worden met de maaitijden van de smart SILENO robotgrasmaaier. Gebaseerd op de gemeten gegevens zoals temperatuur, bodemvochtigheid en lichtintensiteit van de smart sensor in uw tuin, wordt de programmatie van de smart besproeiingscomputer nog exacter en actueler en kan eenvoudig aangepast worden via de smart App, waar u ook bent.

  De smart SILENO robotmaaier zorgt voor uw gazon zodat u meer vrije tijd hebt. Dankzij het SensorCut systeem maait de robotmaaier zonder strepen en zorgt voor een perfect onderhouden gazon. Hij is zo stil dat je hem bijna niet hoort maaien en keert zelfstandig terug naar zijn laadstation. De maaitijden kunnen makkelijk aangepast worden via de App en gecoördineerd worden met de besproeiingstijden van de smart besproeiingscomputer.

  De smart Gateway maakt draadloze verbinding tussen alle smart producten in de tuin. Hij kan overal in huis geplaatst worden en maakt gebruikt van de bestaande router om verbinding te maken met Internet. De smart Gateway is het hart van het smart system en maakt het mogelijk om alle smart producten in de tuin te verbinden met de Gardena smart App. De smart Sensor en smart Besproeiingscomputer werken dankzij twee of drie AA 1.5 V alkaline batterijen (niet inbegrepen).

  Lees meer

  Specificaties

  Product
  Productsoort Smart system set
  Productnummer 551191
  Merk Gardena
  Ecocheque Nee
  Algemeen
  Type artikel Smart system
  Reviews worden geladen

  Recent bekeken