gereedschap

Goed gereedschap staat aan de basis van iedere klus en de aanschaf verdient zichzelf terug. GAMMA is toonaangevend en concurrerend in prijs op het gebied van gereedschap, in ons ruime assortiment vindt u zowel merkartikelen als onze betaalbare huismerkcollectie. Een groot assortiment in elektrisch- en handgereedschap zorgt er voor dat u altijd het gereedschap vindt dat u nodig hebt, de ideale keuze voor uw doe-het-zelf klus. Alle gereedschappen in de GAMMA collectie zijn uitvoerig getest en voldoen aan alle kwaliteits-, veiligheids- en gebruiksnormen. Als kritische doe-het-zelver mag u dan ook verwachten dat de producten die u bij GAMMA koopt aan al úw eisen voldoen!

Gereedschappen in het assortiment

Het assortiment van GAMMA biedt alles wat u zoekt, hoe groot of klein uw klus ook is. In de bouwmarkt én online vindt u onder andere accessoires voor elektrisch gereedschap om uw elektrische gereedschap optimaal te laten functioneren; maar ook ladders om uw klus op hoogte te bereiken en elektrisch tuingereedschap om uw tuin perfect te onderhouden.

Gereedschappen in het assortiment:

- Elektrisch gereedschap: van boormachines tot hogedrukreinigers en schuurmachines.
- Elektrisch gereedschap accessoires: alle denkbare accessoires om uw elektrische gereedschap optimaal te laten functioneren.
- Handgereedschap: voor de simpele klus, hamers, schroevendraaiers, meetlinten en meer.
- Elektrisch tuingereedschap: grasmaaiers, heggenscharen, hogedrukreinigers en meer om uw tuin perfect te onderhouden.
- Hand tuingereedschap: voor de fijnere klussen in uw tuin heeft Gamma veel keuze in onder andere schoffels, kruiwagens, scheppen maar ook kindertuingereedschap voor de kleintjes!
- Generatoren & compressoren: een compressor, hét ideale luchtdruk apparaat voor bijvoorbeeld verf spuiten en banden oppompen; de generator is de beste keuze voor onafhankelijke energievoorziening.
- Klusbenodigdheden: alles wat uw doe-het-zelf klus gemakkelijker maakt; bijvoorbeeld een gereedschapskoffer om uw spullen in op te bergen, een steekwagen voor zware items of een sterke werklamp om bij te lichten.
- Ladders: van huishoudtrappen tot steigers maar ook zoldertrappen, alles om uw klus op hoogte te bereiken.
- Veiligheid & bescherming: veiligheid gaat voor, daarom heeft Gamma een groot assortiment aan handschoenen, werkkleding en –schoenen.

Met goed gereedschap wordt het een stuk makkelijker klussen. Of het nu gaat om een boormachine, schuurmachine, trappen, ladders, of sleutels en tegelsnijders, wij hebben de juiste tools voor elke klus.

Eerder bekeken

Er is nog niets zichtbaar omdat u nog geen producten hebt bekeken.