elektrisch tuingereedschap

Goed en veilig gereedschap is het halve werk

GAMMA verkoopt divers elektrisch tuingereedschap. Welke klus u ook wilt klaren, bij GAMMA vindt u het gereedschap waarmee het net wat sneller is gedaan. Waar u vroeger nog zwaar werk moest verrichten om hout te zagen of een terras schoon te schrobben zijn er tegenwoordig allemaal handige elekrische apparaten die u het werk een stuk lichter maken.

Zagen en snoeien

Als u veel bomen of struiken in uw tuin heeft staan, moet u geregeld zagen of snoeien. Met de moderne kettingzagen van McCulloch, Bosch, Black & Decker of Gardena is dit een fluitje van een cent. Ook het afval kunt u heel snel verwerken met bijvoorbeeld een hakselaar of bladblazer.

Een gazon als een biljartlaken

Voor een mooi strak gazon is een elektrische grasmaaier een uitkomst. De meeste grasmaaiers hebben een opvangbak zodat u het gemaaide gras meteen opvangt. Dat scheelt weer een heleboel harken. Voor de randjes en de lastige hoeken is een grastrimmer een echte uitkomst.

Met heel veel kracht

Een Kärcher hogedrukreiniger bespaart u veel tijd en energie en ook nog eens water. De krachtige reinigers maken korte metten met bemoste terrassen, vieze rolluiken en auto's. De bijbehorende accessoires bestelt u heel eenvoudig online.