Gyproc brandwerende wandplaat ca. 260x60x1,25 cm

7.
99
Dit product is uit ons assortiment
Toon alternatieve producten

Productomschrijving


Uw woning wilt u zo brandveilig mogelijk hebben. De Gyproc brandplaat 260x60x1,25cm is geschikt voor het maken van brandwerende wanden en plafonds in onder andere slaapkamers, kinderkamers en op zolder. De brandwerende platen bestaan uit een kern van gips en glasvezels, en een ommanteling van gerecycled karton. De brandplaten zijn 50% meer brandwerend dan standaard platen. De platen zijn verkrijgbaar met een afgeschuinde kant. Het formaat van de brandwerende plaat is 260x60cm. De plaat heeft een dikte van 12,5mm en is uitgevoerd in de kleur roze. Het gewicht van de brandplaat is ongeveer 10,5kg per m2. U installeert de brandwerende platen eenvoudig zelf. Niet voor niets maakt u snel brandwerende wanden en plafonds met de Gyproc brandplaat.

De tolerantie op de breedte van een gipskartonplaat is +0 mm en – 4 mm. Belangrijk voor het verwerken is dat je hier rekening mee houdt met het plaatsen van de stijlen. 

Gebruik je houten stijlen, dan moet je dit vooraf goed uitmeten. Eventueel kan je ook gebruik maken van metalen profielen, mocht er wat verschil in de platen zitten, dan kan je de profielen verschuiven en vervolgens vastzetten.

 
Lees meer

Specificaties

Product
Productnummer 461356
Gewicht product 15274 gr
Hoogte product 1.3 cm
Lengte product 2.6 m
Breedte product 60.0 cm
Merk Gyproc
Duurzaam Nee
Algemeen
Materiaal Gips
Gebruik
Beoogd gebruik Binnenmuur
Vochtbestendig Nee
Technische kenmerken
Type boord Afgeschuind
Reviews worden geladen

Recent bekeken