HG hardhout vernieuwer 0.5L

9.
69
Per Liter € 19.38
Niet verkrijgbaar in de webshop
Toon alternatieve producten

Productomschrijving


  HG hardhout vernieuwer is speciaal ontwikkeld voor het onderhouden en beschermen van hardhouten tuinmeubilair. Het verdiept de kleur en zorgt zo voor de mooie, natuurlijke uitstraling van de tuinmeubelen. Hardhout bevat minerale bestandsdelen die verkleuren door weersinvloeden. Hierdoor wordt hardhout na verloop van tijd grauw. HG hardhout vernieuwer voorkomt en herstelt deze zogenaamde vergrijzing van het hout en brengt uw tuinmeubilair snel, eenvoudig en voor maanden in topconditie en maakt het bovendien waterafstotend. Alvorens HG hardhout vernieuwer toe te passen dient eerst, met een droge doek of borstel, stof en vuil verwijderd te worden. Alleen sterk vergrijsde delen bij voorkeur eerst even licht opschuren. Vervolgens het product gelijkmatig op het hout spuiten. Eventuele druppels met een droge doek verdelen. Laat het product intrekken en wrijf het na 15 minuten licht op met een schone en droge doek. Uw tuinmeubilair is nu weer in topconditie.
  Lees meer

  Specificaties

  Product
  Productsoort Hardhoutvernieuwer
  Productnummer 848441
  Gewicht product 480 gr
  Hoogte product 23.9 cm
  Lengte product 6.7 cm
  Breedte product 6.7 cm
  Merk HG
  Ecocheque Nee
  Algemeen
  Type Verwijderproduct
  Gebruik
  Binnen/buitengebruik Buiten
  Toepassing Schoonmaken
  Materiaal van doeloppervlak Hout
  Etiket informatie
  Gevarenaanduidingen Gevaarlijk
  H222: Zeer licht ontvlambare aerosol. H229: Houder onder druk: kan openbarsten bij verhitting H304: Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt. EUH066: Herhaalde blootstelling kan een droge of een gebarsten huid veroorzaken.
  Voorzorgsmaatregelen P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P210: Verwijderd houden van warmte/vonken/open vuur/hete oppervlakken. Niet roken. P211: Niet in een open vuur of op andere ontstekingsbronnen spuiten. P251: Houder onder druk: ook na gebruik niet doorboren of verbranden. NA INSLIKKEN: onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM/arts/… raadplegen. P331: GEEN braken opwekken. Tegen zonlicht beschermen. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50 °C/122 °F.

  Vaak samen gekocht

  Vaak samen gekocht
  product-cross-sell
  HG hardhout onderhoudsolie 0.25L
  € 5.95
  Reviews worden geladen

  Recent bekeken