HG teak ea hardhout vern 0.75L

20.
95
Per Liter € 27.93
Niet verkrijgbaar in de webshop
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Type: Oppervlakte behandeling - bescherming
  • Bedoelde toepassingsoppervlak: Meubels

Hardhout bevat mineralen die, wanneer blootgesteld aan weersinvloeden verkleuren cq vergrijzen. HG teak en ander hardhout vernieuwer is speciaal ontwikkeld voor het herstellen, gedurende een heel buitenseizoen, van de natuurlijke kleur en uitstraling van uw hardhout. Bovendien voedt dit product het hardhout tot diep in de poriën waardoor het wordt beschermd tegen UV licht en uitdroging. HG teak en ander hardhout vernieuwer werkt snel en is eenvoudig aan te brengen op bijvoorbeeld hardhouten tuinmeubelen, vlonders, schuttingen, plantenbakken enzovoorts. Aanwezige vergrijzing vooraf verwijderen met HG hardhout ontgrijzer. Weerplekken verwijderen met HG weerplekken reiniger voor hout en rotan. Het hardhout goed naspoelen met schoon water en volledig laten drogen. HG teak en ander hardhout vernieuwer in de richting van de houtnerf aanbrengen met een kwast en in laten trekken. Te veel aan product binnen 10 minuten verwijderen met een droge niet pluizende doek. Na 24 uur kan het behandelde hardhout weer in gebruik genomen worden.
Lees meer

Specificaties

Product
Productsoort Hardhoutvernieuwer
Productnummer 127066
Gewicht product 620 gr
Hoogte product 17.0 cm
Lengte product 9.0 cm
Breedte product 9.0 cm
Type(nummer) Voor teak
Merk HG
Ecocheque Nee
Algemeen
Inhoud 0.75 Liter
Type Oppervlakte behandeling - bescherming
Gebruik
Bedoelde toepassingsoppervlak Meubels
Technische kenmerken
Substantie Vloeistof
Etiket informatie
Gevarenaanduidingen Gevaarlijk
H226: Ontvlambare vloeistof en damp. H304: Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt. EUH066: Herhaalde blootstelling kan een droge of een gebarsten huid veroorzaken.
Voorzorgsmaatregelen P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P233: In goed gesloten verpakking bewaren. NA INSLIKKEN: onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM/arts/… raadplegen. P331: GEEN braken opwekken.

Vaak samen gekocht

Vaak samen gekocht
product-cross-sell
HG hardhout onderhoudsolie 0.25L
€ 5.95
Reviews worden geladen

Recent bekeken