close

Deurmatten

Deurmatten

Vieze schoenen na een lange wandeling? Uw huis blijft schoon met de matten van GAMMA. Want vieze voetstappen in huis, daar zit niemand op te wachten. Zeker als de vloer net gedweild of gezogen is. Bij GAMMA vindt u diverse soorten matten, zoals deurmatten, droogloopmatten of schoonloopmatten. Matten voor binnen én buiten. En wat dacht u van trapmatten? Deze zorgen ervoor dat u niet uitglijdt als u de trap op of af loopt. Alle matten zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen en verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren. De matten zijn zowel los als op een rol verkrijgbaar.

Soorten matten

- Droogloopmat: Deze vloermatten bevatten een katoenen pool die veel water kan opnemen.De vloermatten drogen snel. Schimmel krijgt hierdoor nagenoeg geen kans.

- Schoonloopmat: Deze entreematten hebben een speciale structuur die ervoor zorgt dat vocht er makkelijk intrekt en vuil van de schoenen valt. De matten zijn veelal gemaakt van nylon.

- Entreetapijt: Entreetapijten zijn grote vloermatten die geschikt zijn voor locaties waar veel mensen naar binnen lopen.

- Kokosmatten: Vloermatten die zijn vervaardigd uit kokosvezel hebben een grove structuur die voor een harde borstelwerking zorgt. Vuil wordt makkelijk van vieze schoenen geborsteld.

- Rubberen matten: Rubbermatten worden meestal geplaatst vanwege de antislipfunctie. De matten voorkomen uitglijden. De rubberen matten kunnen in huis, maar ook in bijvoorbeeld een auto worden gebruikt.