close

Rails, roedes & accessoires

Voor het ophangen van gordijnen heeft GAMMA gordijnrails, gordijnroedes en alle bijbehorende accessoires in huis. Kies wat het beste past bij je gordijnen en de stijl van het interieur. Roedes zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren. Ook voor accessoires voor andere raamdecoratie zoals rolgordijnen, jaloezieën en lamellen kun je bij ons terecht.

Gordijnrails

Gordijnrails zijn redelijk flexibel én je kunt er een behoorlijke afstand mee overbruggen. Gordijnen die je bevestigt aan een gordijnrail zijn gemakkelijk open en dicht te schuiven. Een gordijnrail is dan ook praktisch in het gebruik.

Gordijnroedes

Gordijnroedes zijn niet flexibel, maar wel uitermate stevig en stabiel. Eenmaal goed bevestigd kan een roede zware gordijnstof dragen. Bij GAMMA vind je roedes in verschillende kleuren en stijlen en gemaakt van diverse materialen.

Gordijnroede accessoires

Het is belangrijk om een gordijnroede of rail goed te bevestigen. GAMMA verkoopt daarvoor alle accessoires die je nodig hebt, waaronder stevige wandsteunen, eindstoppen, bochten, railhouders, schuivers en tuimelpluggen. En natuurlijk vind je hier ook diverse ringen en haken waarmee je het gordijn aan de roede bevestigt.