Raamdecoratie

Raamdecoratie is in eerste instantie bedoeld om zonlicht tegen te houden. Maar de decoratieve functie van gordijnen en zonwering is minstens net zo belangrijk. Vandaar dat je bij GAMMA kunt kiezen uit een breed assortiment raambekleding. Of je nu op zoek bent naar vouwgordijnen, jaloezieën, plakplastic of kant-en-klaargordijnen, bij GAMMA vind je het zeker.

Gordijnen

Rolgordijnen, plisségordijnen, dakraamgordijnen, vouwgordijnen of kant-en-klaargordijnen. Waar je ook naar op zoek bent, GAMMA heeft het in huis. In diverse maten, kleuren, materialen en van verschillende merken.

Gordijnrails & accessoires

Ook voor het bevestigen van gordijnen ben je bij GAMMA aan het juiste adres. Roedes, rails, ringen en alles wat daarbij hoort, koop je in je eigen bouwmarkt.

Rolgordijnen en vouwgordijnen

Rolgordijnen en vouwgordijnen zijn een praktische en sfeervolle raamdecoratie. Het verschil tussen deze twee is dat je met vouwgordijnen in kamer niet helemaal donker kunt maken. Rolgordijnen zijn verkrijgbaar in lichtdoorlatende én verduisterende stof.

Jaloezieën en lamellen

GAMMA heeft zowel horizontale als verticale lamellen in het assortiment. Van kunststof, aluminium of hout. In verschillende kleuren en stijlen. Dus altijd iets wat bij past bij jouw interieur.

Dakraamdecoratie

Op zoek naar dakraamgordijnen of dakraamjaloezieën? Bij GAMMA heb je een ruime keuze dakraamdecoratie van het merk Velux en ons eigen merk.

Glasfolie & plakplastic

Een eenvoudige oplossing om privacy te krijgen en toch licht binnen te laten is de toepassing van glasfolie en plakplastic]. Bij GAMMA kun je kiezen uit diverse motieven, zelf heel eenvoudig op maat te snijden of in een bepaalde vorm toe te passen.

Zonwering

Speciale producten voor zonwering zorgen ervoor dat je geen zonlicht binnenkrijgt en het in huis lekker koel blijft.

Recent bekeken