Raamdecoratie

Raamdecoratie kopen bij GAMMA

Raamdecoratie maakt een ruimte helemaal af. Geniet van de klassieke uitstraling van houten raamdecoratie of de moderne look van aluminium raamdecoratie. Raambekleding heeft ook vooral een praktische functie. Zo houd je zonlicht tegen en voorkom je tegelijkertijd inkijk in bijvoorbeeld je bad- of woonkamer. Voor alle soorten raamdecoratie en raambekleding ben je bij GAMMA aan het juiste adres. Kies uit een breed assortiment voor alle kamers in huis, zoals raamdecoratie in je badkamer of raamdecoratie in je woonkamer. Of je nu op zoek bent naar een zonwering voor een dakraam, vouwgordijnen, jaloezieën, plakplastic of kant-en-klaar gordijnen, bij GAMMA vind je het zeker. En zit jouw gewenste maat raambekleding er niet tussen? Dan maken we je raamdecoratie graag voor je op maat.

Van houten raamdecoratie tot kunststof en aluminium raamdecoratie

Wat je wens ook is, de keuze is bij GAMMA enorm met diverse maten, kleuren en materialen. Voor zonwering binnen zijn verduisterende gordijnen heel geschikt. Het is vaak erg mooi om als zonwering binnen ook witte lichtdoorlatende gordijnen op te hangen. Je geniet op die manier wel van veel licht, maar je hebt geen last van de zon en je voorkomt inkijk. Kies het materiaal raamdecoratie dat bij je interieur past. Houten raamdecoratie geeft een unieke warme uitstraling aan je inrichting, of geniet juist van de moderne industriële look van aluminium raamdecoratie. In de natte ruimtes raden we een kunststof raamdecoratie aan. Kunststof raamdecoratie is namelijk goed bestand tegen de vochtigheid na het douchen of baden, en voorkomt lichtinval en biedt veel privacy. Houten raamdecoratie in de woonkamer, zoals houten jaloezieën of lamellen, draai je zelf in de gewenste stand, van helemaal dicht tot helemaal open en alle standen daartussen. Zo regel je de hoeveelheid licht en inkijk optimaal!

Zonwering binnen en privacy creëren

Met raamdecoratie in de badkamer zorg je voor een eenvoudige manier om privacy te krijgen en toch licht door te laten wanneer je het nodig hebt. Ook met raamdecoratie in de woonkamer is dat mogelijk. Met de verschillende raambekleding van GAMMA kies je uit diverse motieven, materialen en soorten. Plak glasfolie of plakplastic als snelle manier voor meer privacy of laat een rolgordijn helemaal op maat maken. Bestel je nieuwe raambekleding gemakkelijk online. Bekijk ook ons aanbod buitenzonwering en standaard of maatwerk gordijnen.

Recent bekeken