close

Water aan- & afvoer

In uw sanitaire ruimtes heeft u natuurlijk water nodig. Bij het douchen en badderen, om u te wassen aan de wastafel en om het toilet door te spoelen. Achter al die kranen, douchekoppen en wastafels zit een heel water aan- en afvoersysteem verborgen. Dit systeem bestaat uit allerlei kleine onderdelen die goed op elkaar moeten aansluiten om ervoor te zorgen dat het water kan stromen zonder verstoppingen en lekkage. Alles wat u hiervoor nodig heeft vindt u bij GAMMA.

Ontstoppers

Wanneer het water niet goed wegloopt, heeft u last van een verstopping. GAMMA heeft hiervoor verschillende oplossingen in huis.

Rioleringsbuizen en hulpstukken

Een stuk riolering aanleggen of vervangen is niet moeilijk als u de juiste hulpstukken en gereedschappen in huis heeft. Let altijd goed op de diameter van de buizen en de aansluitingen, zodat alles naadloos past. Zowel voor de aanvoer als de afvoer van het water.

Sifons

Een waterslot, zwanenhals of sifon zorgt ervoor dat lucht uit de leiding of buis niet terug kan. Daardoor krijgt u geen vieze luchtjes van stilstaand water of het toilet in de ruimte.

Vloerputten en gootdrains

Een goede waterafvoer in de douche is belangrijk. Bij GAMMA vindt u diverse vloerputjes en gootdrains met afdekrooster waardoor het vuile water wegspoelt.

Wastafelonderdelen

Bekersifons, afvoerpluggen en afvoerringen. Deze moeten allemaal heel zijn en goed werken. Is er iets kapot en aan vervanging toe, dan vindt u bij GAMMA het juiste onderdeel.