close

Tuinbestrating: steen, hout, gras

Grind, tegels, stenen en klinkers, bij GAMMA vindt u het

Wilt u uw terras of tuinpad bestraten met tuintegels? Van stoere betontegels tot sierbestrating van keramische tegels: GAMMA heeft alle soorten bestrating. Ook rubberen tegels, betonklinkers, keramische tegels en stoeptegels. Bedenk welke sfeer uw tuin moet krijgen en maak vooraf een tuinplan. Daarna berekent u wat u nodig heeft aan materiaal. U heeft een ruime keus aan sierbestrating, stenen, klinkers en tuintegels in verschillende vormen, materialen en kleuren. Check het nu bij GAMMA!

Uw bestrating liever laten leggen? Kies en koop de bestrating zelf, maar laat het leggen over aan een professioneel klusbedrijf van GAMMA.

Terrastegels of klinkers

U wilt een nieuw terras leggen? U kunt verschillende terrastegels en klinkers combineren in een patroon. Er is veel mogelijk. Met bestrating van GAMMA krijgt uw tuin een compleet nieuwe sfeer.

Veilige bestrating met rubberen tegels

Met rubberen tegels maakt u een veilige bestrating waarop kinderen heerlijk kunnen ravotten. Bekijk het aanbod in de bouwmarkt of bestel rubber terrastegels in de online winkel. 

Keramische tegels of stoeptegels

Op zoek naar praktische tuintegels waar u weinig onderhoud aan heeft? Dan zijn keramische tegels ideaal. Ze zijn slijtvast, kleurvast en onderhoudsarm. En door de hardheid zijn keramische stoeptegels ook nog eens krasvast. Wilt u liever niet te veel betalen dan kiest u voor stoeptegels van beton.

Houtlook tegels als tuinbestrating

U geeft uw tuin een natuurlijke, warme sfeer met houtlook tegels. Een duurzame oplossing waar geen hout aan te pas komt. U vindt ze in de bouwmarkt of hier, in de online winkel.

Sierbestrating of betontegels

Bij GAMMA heeft u een ruime keus aan sierbestrating: stoeptegels, betontegels, klinkers of keramische tegels. Noem maar op. En in verschillende stijlen, van moderne gladde terrastegels tot rustiek natuursteen. U wilt een oprit, tuinpad of terras aanleggen maar weet niet welke bestrating u het beste kunt kiezen? Met de GAMMA keuzehulp helpen we u in 3 stappen op weg.