Verf in het huis

Ben je op zoek naar verf om dingen in huis te verven? Je wilt bijvoorbeeld een meubel voorzien van een ander kleurtje of de muur heeft een nieuwe laag latex nodig. Als je tegels vervelen is het ook mogelijk om ze met speciale tegelverf van een andere kleur te voorzien. GAMMA heeft ook een groot assortiment krijtverf waarmee je de mooiste effecten creëert. Bekijk het hele assortiment online of ga naar de GAMMA bouwmarkt.

Binnenbeits of binnenlak

Maak je huis als nieuw met de verf of beits voor binnen. GAMMA heeft binnenbeits en binnenlak in een grote hoeveelheid kleuren en je kan zelfs je eigen kleur bepalen. Die kleur kan gemengd worden en je hebt jouw unieke kleur voor op de muur, kozijn of deur.

Grondverf voor binnen

Voor een goeie ondergrond en lange houdbaarheid van je verf, gebruik je eerst een goede grondverf voor binnen. Hier overheen verf je met de kleur die je mooi vindt.

Voorstrijk en vloercoating

Heb je een nieuwe muur? Dan heb je grote kans dat de verf er direct intrekt en niet dekt. Ook voor muren die vochtig zijn of vlekkerig, gebruik je eerst een voorstrijk. Daar over heen kun je dan mooi de gekozen verf aanbrengen. GAMMA heeft ook vloerverf en vloercoating in het assortiment voor vloeren zoals een garage- of keldervlor.

Muurverf & latex

Latex is witte muurverf. En muurverf vind je bij GAMMA in heel veel verschillende kleuren. En als je favoriete kleur er niet tussen zit, kan je deze laten mengen.

Tegelverf en hittebestendige verf

Ben je de tegels zat of zijn ze lelijk geworden? Dan biedt tegelverf de uitkomst. En als je radiator aan een nieuwe verflaag toe is, gebruik je een hittebestendige verf. Bekijk het assortiment bij GAMMA.

Krijtverf

Wil je een muur met een mat poedereffect? Kies dan voor krijtverf. Dit creëert een natuurlijke en rustige sfeer.

Recent bekeken