Verf om het huis

Ben je op zoek naar beits om hout buiten te behandelen? GAMMA heeft een ruime sortering beits van verschillende merken en ook in verschillende kleuren. Beits beschermt het hout van binnen uit en het ziet er netjes en verzorgt uit. Beits is vochtregulerend en je kan het meteen op de geschuurde ondergrond aanbrengen. Je hebt keuze uit transparante en dekkende beits.

Hout of schutting beitsen

Wil je dat je houten schutting, tuinhuis of plantenbak weer en wind doorstaan? Vaak is hout voor buiten al geïmpregneerd of het is hardhout. Voor nog langer plezier en het behoud van het hout buiten kies je uit beits of lak. Hout beitsen of schutting beitsen, GAMMA heeft een ruim assortiment beitsen en lakken.

Tuinhek verven

Een tuinhek kan bestaan uit hout maar ook uit metaal of ijzer. Voor een tuinhek verven heeft GAMMA zeker de geschikte verf.

Tuinhout beitsen of tuinmeubelen beitsen

Houd je houten tuinmeubelen mooi en goed onderhouden door ze regelmatig te behandelen met beits. Beits trekt diep in het hout en beschermt tegen weersinvloeden. Voor het beitsen van tuinmeubelen ga je naar GAMMA.

Vlonder beitsen

Een vlonder heeft de neiging om snel glad te worden en dat wil je niet! Als je je vlonder wilt onderhouden kies dan voor vlonderbeits. Dat geeft een antislip laagje op het hout waardoor je ook bij natte weersomstandigheden veilig kunt lopen.

Recent bekeken