close

Werklampen

Werklampen

Een goede werklamp is onmisbaar bij grote of kleine klussen. Om lekker te werken, wil je goed kunnen zien wat je doet - ook in donkere ruimtes. Goed bouwlicht is bovendien belangrijk voor je eigen veiligheid en die van anderen. Check bijvoorbeeld de lichtsterkte (lumen). Hoe hoger de lumenwaarde, hoe meer licht de werklamp geeft. LED werklampen zijn energiezuinig.

Bouwlampen

Bij GAMMA zijn bouwlampen verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Van LED bouwlampen tot werklampen met een hoog wattage. De lampen zijn specifiek bedoeld om bij te werken. Ze zijn goed te richten zodat je precies daar licht hebt waar je aan het werk bent. Handig en veilig tegelijk! Bekijk ons aanbod bouwlampen.

Looplampen

Een looplamp is een soort mobiele verlichting. Praktisch in of rond het huis, maar ook op de camping. Je neemt de looplamp gewoon daarmee naartoe waar je licht nodig hebt. Er zijn ook oplaadbare looplampen en LED looplampen verkrijgbaar bij GAMMA. Zo ben je niet meer afhankelijk van een stopcontact in de buurt.

Zaklampen & breedstralers

Bij het klussen of opknappen komt een zaklamp of breedstraler goed van pas. Bijvoorbeeld als je plotsklaps zonder elektriciteit komt te zitten. Bekijk ons aanbod zaklampen en breedstralers, online of in de bouwmarkt.