close

Deurmatten

Deurmatten kopen bij GAMMA

Deurmatten die water, natte bladeren en steentjes onder je schoenzolen tegenhouden zijn een must voor alle soorten vloeren. In de grote collectie deurmatten van GAMMA weet je altijd de juiste deurmat te vinden, zodat jij en je visite voortaan niets van buiten mee naar binnen nemen. Wil je geen natte voeten op je massief houten vloer hebben? Neem dan een droogloopmat. Vieze zolen worden grondig geschraapt met een hoogpolige schoonloopmat met speciale schoenzoolborstel. Een mat voor buiten of binnen, zwart of rood, hoog- of laagpolig? Voorkom vuil en beschadigingen aan je vloer met de deurmatten van GAMMA.

Droogloopmatten: weg met natte schoenzolen

Dankzij droogloopmatten zijn natte schoenzolen voortaan verleden tijd. Zijn je schoenen na een regenachtige dag doorweekt van de regen? Geen probleem, want droogloopmatten zijn ontwikkeld om al het vocht onder je schoenzool op te nemen. Op deze manier stap jij voortaan met schone en droge schoenen je huis binnen en zorg je er meteen voor dat je vloer in een betere conditie blijft. We hebben matten in standaardmaten, maar je kunt bij ons ook eenvoudig een deurmat op maat laten maken. Moet je jouw vloer toch een onderhoudsbeurt geven? Kijk dan voor een passend product bij GAMMA’s onderhoudsmiddelen.

Schoonloopmatten: modder en blaadjes blijven buiten

Met schoonloopmatten voorkom je vieze voetstappen in het huis. Zoals de naam al verklapt, zorgt deze mat ervoor dat jouw schoenzolen voortaan schoon zijn voordat je naar binnen loopt. Door de structuur van de schoonloopmat, zoals een kokosmat of een rubber mat, blijft viezigheid meteen achter op de mat. Je kunt de mat binnen of buiten leggen, net wat jij het prettigste vindt. Wil je zeker weten dat al het vuil van je schoen verdwenen is? Kies dan voor een voetveger of schoenborstel, waarmee je ook gelijk de zijkant van je schoen schoonschraapt. De poolhoogte van onze matten variëert van 3mm (laagpolig) tot 20mm (hoogpolig). Hierbij geldt: hoe hoger de polen, hoe meer vuil de mat opneemt.