Kroon kruipolie spray

7.
99
Per Liter € 26.63
Tijdelijk niet verkrijgbaar in de webshop
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Soort olie: Synthetisch

Kroon-Oil 40016 kruipolie + MoS2 is een sterk penetrerende vloeistof die u kunt gebruiken om vastgeroest delen weer goed draaibaar te maken. De kruipolie beschermt ook tegen opnieuw aanroesten doordat de olie onder de al gevormde roestlaag doordringt. Deze kruipolie zit in een spuitbus waardoor u heel eenvoudig ook lastig bereikbare plekken kunt behandelen. De kruipolie bevat additieven, waaronder het bekende droogsmeermiddel Molybdeen Sulfide (MoS2) en colloïdaal sulfiet. Daardoor smeert het product uitstekend en geeft het extra bescherming tegen corrosie en slijtage. Kroon-Oil kruipolie MoS2 is geschikt voor het draaibaar maken van alle door roest vastzittende metalen delen zoals bouten, schroeven, moeren, scharnieren. De kruipolie zit in een spuitbus met een inhoud van 300ml.
Lees meer

Specificaties

Product
Productsoort Kruipolie
Productnummer 328280
Type(nummer) Mos2
Merk Kroon Oil
Duurzaam Nee
Algemeen
Soort olie Synthetisch
Type artikel Kruipolie
Gebruik
Beoogd gebruik Huishoudelijk, Gereedschap
Technische kenmerken
Maximale temperatuur 114.0 °C
Ondersteboven te gebruiken Ja
Viscositeit index/standaard Overige standaarden
Etiket informatie
Gevarenaanduidingen EUH066: Herhaalde blootstelling kan een droge of een gebarsten huid veroorzaken. H304: Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt.
Voorzorgsmaatregelen P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P211: Niet in een open vuur of op andere ontstekingsbronnen spuiten. P260: Stof/rook/gas/nevel/damp/spuitnevel niet inademen. P271: Alleen buiten of in een goed geventileerde ruimte gebruiken. P280: Beschermende handschoenen/beschermende kleding/oogbescherming/gelaatsbescherming dragen P331: GEEN braken opwekken. P402+P404: Op een droge plaats bewaren. In gesloten verpakking bewaren.
Reviews worden geladen

Recent bekeken