Kroon siliconenspray 300 ml

9.
99
Per Liter € 33.30
Tijdelijk niet verkrijgbaar in de webshop
Toon alternatieve producten

Productomschrijving

  • Soort olie: Synthetisch

Kroon-Oil 40017 siliconenspray lubricant is een kleur- en reukloos beschermingsmiddel tegen roest, vuil en vocht. De spray is geschikt voor diverse gebruiksvoorwerpen zoals scharnieren, sloten, elektrische installaties, rubber, plastic, chroom en leer. De siliconenspray kunt u gebruiken als smeermiddel voor bewegende delen die in aanraking komen met vocht. Ook als beschermingsmiddel tegen bevriezing is deze spray uiterst geschikt. Daarnaast kunt u hem gebruiken als conserveringsmiddel voor rubber, plastic en chroomdelen. De spray werkt vochtafstotend. Hij beschermt ook tegen vastkleven en maakt leren schoenen en laarzen waterdicht. De siliconenspray zit in een spuitbus met een inhoud van 300ml.
Lees meer

Specificaties

Product
Productsoort Siliconspray
Productnummer 251450
Merk Kroon Oil
Duurzaam Nee
Algemeen
Soort olie Synthetisch
Type artikel Smeermiddel
Gebruik
Beoogd gebruik Gereedschap, Huishoudelijk
Technische kenmerken
Maximale temperatuur 70.0 °C
Ondersteboven te gebruiken Ja
Viscositeit index/standaard Overige standaarden
Etiket informatie
Gevarenaanduidingen Gevaar
EUH066: Herhaalde blootstelling kan een droge of een gebarsten huid veroorzaken. H304: Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt.
Voorzorgsmaatregelen P101: Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. P102: Buiten het bereik van kinderen houden. P210: Verwijderd houden van warmte/vonken/open vuur/hete oppervlakken. Niet roken. P211: Niet in een open vuur of op andere ontstekingsbronnen spuiten. P261: Inademing van stof/rook/gas/nevel/damp/spuitnevel vermijden. P301+P310: NA INSLIKKEN: onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen. P331: GEEN braken opwekken. P501: De inhoud en / verpakking verwerken volgens de plaatselijke / regionale / nationale / internationale voorschriften.
Reviews worden geladen

Recent bekeken