• Bosch
tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Bosch ruitenwissers

37 resultaten

Je kunt bij GAMMA voor allerlei klusartikelen terecht. Maar wist je dat je ook voor bijvoorbeeld Bosch ruitenwissers goed zit bij ons? Als je dus nieuwe ruitenwissers van dit merk nodig hebt, doe je er verstandig aan om even in ons online assortiment te kijken. Of een bezoekje te brengen aan een GAMMA-bouwmarkt bij jou in de buurt. Bij GAMMA vind je verschillende soorten Bosch ruitenwissers. Kijk, vergelijk en schaf aan!

Verschillende soorten Bosch ruitenwissers

De belangrijkste onderverdeling die we hanteren binnen ons assortiment Bosch ruitenwissers is de lengte van de ruitenwisserbladen. Zo hebben we Bosch ruitenwissers tot 30 centimeter, tussen de 30 en 45 centimeter, tussen de 45 en 60 centimeter, tussen de 60 en 75 centimeter en ruitenwissers van meer dan 75 centimeter. Zo weet je dus zeker dat er altijd een passende ruitenwisser van Bosch voor jouw specifieke auto geschikt is. Alle Bosch ruitenwissers bestaan uit twee soorten rubber, namelijk een combinatie van natuurrubber en synthetisch rubber. Dat stelt de wislip in staat om heel flexibel te kunnen bewegen en het komt de duurzaamheid zeer zeker ten goede. De Easy Clip adapters zorgen er bovendien voor dat je de ruitenwisser heel gemakkelijk op bijna elke auto kunt bevestigen.

Bosch ruitenwissers kopen? Bestel online bij GAMMA

Ben je ook van plan om Bosch ruitenwissers te gaan kopen bij GAMMA? Bezoek dan een van onze bouwmarkten (die je door het hele land vindt) of bekijk ons uitgebreide online assortiment. Zeker weten dat je de ruitenwissers van je voorkeur bij ons kunt vinden. Daarnaast profiteer je standaard van allerlei voordelen als je bij ons online je inkopen op het gebied van klussen doet. Zo kun je bij ons:
• tips en adviezen via het GAMMA-klusadvies krijgen;
• vragen stellen via de handige kluschat;
• kiezen uit een ruime webshopvoorraad van meer dan 30.000 artikelen;
• kiezen op welke dag je je producten wilt laten bezorgen.

Recent bekeken