Je gekozen filters: wis filters
  • Sigma
toon meer toon minder
2 resultaten
Sigma fietscomputer 500
(7)
Functies: Gemiddelde snelheid, Mijl, Totale afstand, Rijtijd, Snelheid, Kilometer
Of u nu een sportief fietser bent of simpelweg houdt van hippe gadgets, met de fietscomputer 500 Sigma kunt u goed op weg. De fietscomputer is voorzien van de belangrijkste basi... Of u nu een sportief fietser bent of simpelweg houdt van hippe gadgets, met de fietscomputer 500 ...
17.
99
Bekijk alles in fietscomputer
Sigma fietscomputer 800
(1)
Functies: Snelheid, Kilometer, Gemiddelde snelheid, Mijl, Rijtijd, Totale afstand, Ritafstand
Of u nu een sportief fietser bent of simpelweg houdt van hippe gadgets, met de fietscomputer 800 Sigma kunt u goed op weg. De fietscomputer heeft uitgebreide functies, waaronder... Of u nu een sportief fietser bent of simpelweg houdt van hippe gadgets, met de fietscomputer 800 ...
19.
99
Bekijk alles in fietscomputer

Houd je ervan om er in het weekend op uit te trekken met de fiets? Of fiets je elke dag een wat grotere afstand naar je werk? Dan is het leuk als je over een fietscomputer beschikt die aangeeft hoe hard je fietst, hoeveel kilometer je trip was en hoe lang je er over gedaan hebt. Misschien dat een Sigma fietscomputer iets voor je is? Kies uit ons assortiment en bekijk de verschillende mogelijkheden online. Of kom naar een GAMMA-bouwmarkt bij je in de buurt en laat je adviseren door onze deskundige medewerkers.

Waarom een Sigma fietscomputer?

Als je een fietscomputer wilt gaan gebruiken, dan is het belangrijk dat deze de functies die voor jou van belang zijn ook in zich heeft. Het voordeel van Sigma fietscomputers is dat die in de basis al over heel veel features beschikken. Of het nu gaat om het meten van je huidige snelheid, de gemiddelde snelheid die je gereden hebt of de totale afstand die je hebt afgelegd: het is in alle Sigma kilometertellers aanwezig. Ideaal aan deze fietscomputers is verder ook dat ze over een extra groot display beschikken zodat je alle gegevens gemakkelijk tijdens het fietsen kunt aflezen.

Een Sigma fietscomputer kopen bij GAMMA

Wil je ook een Sigma fietscomputer kopen bij GAMMA? Maak dan een keuze uit ons assortiment. Let wel op dat sommige van deze fietscomputers alleen bij ons in de bouwmarkt te koop zijn. Heb je je keuze gemaakt? Kom dan naar een GAMMA-bouwmarkt bij jou in de buurt. Als je online bij ons bestelt, profiteer je sowieso altijd van meerdere voordelen. Zo heb je bij ons:
• een ruime webshopvoorraad van meer dan 30.000 artikelen om uit te kiezen;
• de mogelijkheid om uitgebreide informatie met tips en adviezen via ons klusadvies te krijgen;
• de service van gratis bezorging bij bestellingen vanaf €40;
• de optie om zelf je bezorgdag te kiezen.

Recent bekeken