Je gekozen filters: wis filters
  • Broek
toon meer toon minder

Regenbroek

1 resultaten
Mac in a Sac junior regenbroek 7-9 jaar
De Mac in a Sac is een makkelijke lichtgewicht nylon regenbroek. De ademende broek (5000gsm) is speciaal ontworpen om klein op te rollen en op te bergen in het bijgeleverde opbe... De Mac in a Sac is een makkelijke lichtgewicht nylon regenbroek. De ademende broek (5000gsm) is s...
19.
99

Fietsen is heerlijk. Ook heerlijk Nederlands vooral. We doen veel op de fiets, soms zelfs in weer en wind. Maar dan moet je jezelf daar wel tegen wapenen. Daar is de regenbroek voor uitgevonden. Wil je zeker weten dat je broek of rok droog blijft, dan kun je bij GAMMA de regenbroek kopen die hiervoor zorgt. Bekijk direct ons assortiment online en zoek in onze webshop de perfecte broek uit voor jouw situatie.

Tips voor het kopen van een regenbroek

Wil je een nieuwe regenbroek kopen, dan helpen wij je graag om de beste te vinden. Eentje die bij jouw stijl en wensen past, maar vooral eentje die je droog houdt. Daarom geven we je deze tips mee:
- Let op de naden van de regenbroek. Dit zijn namelijk plekken waar de opgevangen regen zich verzamelt. Je wilt natuurlijk niet dat de regenbroek hier gaat lekken. Geplakte naden of getapte naden zijn hiervoor de oplossing.
- Zorg voor ademend materiaal. Als je fietst, geeft je lichaam warmte en zweet af. Die moeten natuurlijk wel afgevoerd kunnen worden. Zorg daarom dat je kiest voor een regenbroek die gemaakt is van ademend materiaal.
- Handig: verstelbare beenpijpen. Een regenbroek moet nu eenmaal goed zitten, want anders werkt hij niet optimaal. Daarom is het handig als je een exemplaar kiest met verstelbare beenpijpen. Die maak je makkelijk op jouw ideale maat.
- Optie: reflectie. Als je regelmatig in het donker fietst, vind je het vast een prettig idee dat je regenbroek is voorzien van reflectie. Daardoor val je beter op voor andere weggebruikers en kun je veiliger fietsen.

Regenbroeken voor jong en oud

Je vindt in de GAMMA webshop regenbroeken voor kinderen, tieners en volwassenen. Jong en oud kan wat ons betreft dus droog over straat als het regent, want er is volop keuze in ons assortiment. Er staat duidelijk aangegeven per product voor welke leeftijdscategorie de broek bedoeld is. Zo kies je heel eenvoudig de beste maat voor jou.

Recent bekeken