• Dresco
toon meer toon minder

Fietsstandaard

2 resultaten

Fietsstandaard kopen bij GAMMA

Met een fietsstandaard zorg je ervoor dat jouw fiets rechtop blijft staan wanneer je deze ergens neerzet. De fietsstandaard bevindt zich meestal aan de linkerzijde van de fiets en kan eenvoudig met de voet worden uit- en ingeklapt. Bij een Nederlands model fiets is de fietsstandaard geplaatst tussen de bracket en het achterwiel. Sommige fietsen, maar met name bromfietsen en tandems, hebben een tweepotige standaard. Bij GAMMA hebben we zowel enkele als tweepotige fietsstandaards in het assortiment.

Dubbele fietsstandaard

Een dubbele fietsstandaard zorgt ervoor dat je fiets extra stevig staat. Handig wanneer je een zwaarder model fiets hebt, en ook wanneer het bijvoorbeeld hard waait. Een dubbele fietsstandaard zorgt voor extra stabiliteit en is daarom geschikt voor fietsen met kratten, kinderzitjes of fietstassen. Bij GAMMA vind je verschillende dubbele fietsstandaards zoals bijvoorbeeld deze standaard midden 26/28 inch zwart die geschikt is voor fietsen van 26 tot 28 inch. Of kies voor de standaard ursus 4 dubbel hopper. Dit model is een tweebeenstandaard die met name geschikt is voor 28” fietsen. Zoek je gewoon een enkele standaard? Kijk dan eens naar de standaard ursus 3 enkel ring of deze fietsstandaard in een mooie chromen look. Deze standaard wordt inclusief inbusbout geleverd, zodat je deze zelf eenvoudig aan je fiets monteert. Deze fietsstandaard is perfect voor de gemiddelde stadsfiets.

Fietsstandaard online kopen of in de bouwmarkt

Koop je nieuwe fietsstandaard online of in een van de vele GAMMA-bouwmarkten bij jou in de buurt. Ook voor andere fietsaccessoires en fietsonderdelen ben je bij GAMMA aan het juiste adres. Online bestellingen die zijn geplaatst voor 21:00 uur worden de volgende dag al bij je thuisbezorgd. Bij GAMMA heb je altijd 30 dagen bedenktijd, of je nu online koopt of in de winkel.

Recent bekeken