• Kunstbloem
toon meer toon minder

Kunstbloem

1 resultaten

Er zijn allerlei soorten fietsaccessoires beschikbaar. De meeste daarvan hebben betrekking op de functionaliteit van je fiets, maar sommige hebben alleen een esthetisch doel. Daar zijn de kunstbloemen in deze categorie het perfecte voorbeeld van! Hiermee kun je jouw fiets wat opfleuren en vooral herkenbaarder maken. Bekijk in onze webshop of in onze bouwmarkten ons uitgebreide aanbod en je kunt snel en simpel jouw perfecte kunstbloem kopen.

Ideaal voor in grote fietsenstallingen

Zet je jouw fiets regelmatig bij het station, in de stad, bij een school of sportclub? Dan kan het soms lastig zijn om hem terug te vinden tussen al die andere fietsen. Om die reden zijn er diverse soorten kunstbloemen beschikbaar, waarmee je jouw fiets wat meer kunt laten opvallen in vergelijking met de rest. Eerlijk is eerlijk: een stuur dat behangen is met fleurige kunstbloemen is duidelijk zichtbaar tussen andere kale sturen. Daarom wil je dus jouw eigen kunstbloem kopen!

Bevestiging is heel eenvoudig

We hebben speciale stuurbloemen beschikbaar, maar ook strengen die je op verschillende plaatsen op je fiets kunt aanbrengen. Het bevestigen daarvan is heel eenvoudig dankzij de bijgeleverde bevestigingsclips. Wist je dat er ook varianten zijn met lichtjes erin? Bij deze kunstbloemen worden ook batterijen geleverd, zodat je ze meteen met licht kunt gebruiken. De LED verlichting gaat extra lang mee, dus je kunt er nog een hele tijd van genieten.

Kom ook voor klusadvies naar GAMMA!

In onze webshop en bouwmarkten vind je talloze producten met een prima prijs/kwaliteitverhouding. Maar je kunt ook bij ons terecht voor uitgebreid klusadvies op allerlei gebieden. Met de stappenplannen op onze site kom je verder tijdens het klussen. Heb je een gerichte vraag over een product of klus? Dan kun je die stellen aan onze kluschat. Klik rechtsonder op de pagina op het icoon voor de chat. Wij helpen je graag verder met het juiste antwoord!

Recent bekeken