Geen resultaten onder categorie omafiets

Verwijder alle filters of pas de filters aan.

Omafiets kopen bij Gamma

Omafietsen zijn eenvoudige, robuuste damesfietsen met een lage instap. Deze lage instap stamt uit vroeger tijden, toen vrouwen nog lange rokken droegen. Tegenwoordig is de eenvoudige fiets een hip en zeer gewild model fiets voor zowel mannen als vrouwen. Een omafiets fietst namelijk gemakkelijk, beschadigt niet snel en is relatief goedkoop. Bij GAMMA vind je omafietsen in diverse maten en kleuren met 28 inch wielen. Ook accessoires als fietstassen, fietsmanden en snelbinders vind je bij GAMMA.

GAMMA's online fietsenwinkel

Bij GAMMA kun je terecht voor allerlei soorten fietsen. In de bouwmarkt maar ook online. Zo vind je bij GAMMA ook omafietsen, goedkoop maar erg robuust.

Omafiets: de damesfiets voor iedereen

Een omafiets een damesfiets die echter niet alleen gebruikt wordt door vrouwelijke fietsers. Ook mannen hebben ontdekt hoe prettig dit type fiets rijdt en dat hij tegen een stootje kan. De omafiets is dan ook een alleskunner.

Oma fietsen zijn goedkope fietsen

Met een omafiets haal je een fiets in huis die niet snel beschadigt en relatief goedkoop is, goed voor jarenlang fietsplezier.

Omafiets 28 inch

GAMMA verkoopt omafietsen voor volwassenen, wielmaat 28 inch. Ook voor jongere fietsers vind je hier een degelijke omafiets.

Recent bekeken