toon meer toon minder

Damesfietsen

1 resultaten
Explore transportfiets Shimano 3 Uni mat zwart 15% Korting 15% Korting
(35)
De Explore Transport transportfiets unisex is uitgerust met een sterke drager bij het voorwiel en een robuuste baggagedrager boven het achterwiel. Het sterke frame van de transp...
364.
65
429.00

Damesfietsen zijn er in vele soorten en maten. De meest gebruikelijke wielmaat is 28 inch, en de meest gebruikelijke framemaat 53 centimeter, voor vrouwen met een lengte van 1 meter 60 tot 1 meter 75. Er zijn speciale vrouwenmodellen van het type transportfiets, en er zijn ook dames-stadsfietsen. Ook steeds meer heren vinden het handig dat een fiets geen horizontale stang heeft - en kopen daarom een damesfiets. Bovendien kun je dan makkelijker elkaars fiets lenen, zeker als je er een makkelijk verstelbaar zadel op zet.

Goede maar goedkope damesfiets

Een fiets moet goed zijn, voor de veiligheid van jezelf en anderen. Maar ook niet te duur, zeker niet als je de fiets vaak parkeert op plekken waar hij gestolen kan worden. GAMMA zorgt voor de juiste kwaliteit voor een prima prijs. We hebben regelmatig een fiets aanbieding.

Transportfiets dames

Een transportfiets is handig voor dames die wat te vervoeren hebben. Een dames transportsfiets is een damesfiets met twee bagagedragers: één voor en één achter. Op de voorste drager kun je eventueel een fietskrat monteren.

Stadsfiets dames

GAMMA's stadsfietsen zijn stevig en zijn te krijgen met versnellingen.

Damesfiets 28 inch

De meest gewone wielmaat voor een damesfiets is 28 inch. Nog bepalender voor de maat is het frame. Check daarvoor het filter 'Framemaat' aan de linkerkant bovenaan deze pagina.

Recent bekeken