1 resultaten
Stadfiets Explore heren Shimano 6 zwart
13 klantreviews
De Explore City heren stadsfiets is een stoere fiets met een sterk stalen frame en een dubbel wandige velgen. De stadsfiets maakt gebruik van een Shimano 6-traps versnelling en ... De Explore City heren stadsfiets is een stoere fiets met een sterk stalen frame en een dubbel wan...
299.
00
Niet beschikbaar
Bekijk alles in fiets

Herenfietsen zijn er in vele soorten en maten. Gebruik de filters linksboven op deze pagina om het type te vinden dat past bij jouw manier van fietsen. Bijvoorbeeld een transportfiets als je vaak boodschappen doet met de fiets. Of een fiets met derailleur versnelling als je vaak heuvels op en af rijdt. En via het filter 'Framemaat' selecteer je de fiets die precies groot genoeg voor jou is.

Goede maar goedkope herenfiets

Een fiets moet goed zijn, voor de veiligheid van jezelf en anderen. Maar ook niet te duur, zeker niet als je de fiets vaak parkeert op plekken waar hij gestolen kan worden. GAMMA zorgt voor de juiste kwaliteit voor een prima prijs. We hebben regelmatig een fiets aanbieding.

Transportfiets heren

Een transportfiets is handig voor heren die wat te vervoeren hebben. Een heren transportsfiets is een herenfiets met twee bagagedragers: één voor en één achter. Op de voorste drager kun je eventueel een fietskrat monteren.

Stadsfiets heren

GAMMA's stadsfietsen voor heren zijn stevig. Ze zijn te krijgen met zowel naafversnellingen als derailleur.

Herenfiets 28 inch

De meest standaard wielmaat is 28 inch. Nog bepalender voor de maat is het frame. Check daarvoor het filter 'Framemaat' aan de linkerkant bovenaan deze pagina.

Recent bekeken