• Bouwemmer
toon meer toon minder

Emmers & kuipen

3 resultaten

Speciekuip kopen bij GAMMA

Onmisbaar bij het voegen, metselen of bouwen is een speciekuip, cementkuip, metselkuip of bouwemmer. In deze extra grote en stevige emmers kun je de ingrediënten voor jouw specie of mortel goed mengen of je gebruikt de emmer voor het verzamelen en afvoeren van bouwafval. Ook voor het stucen is een speciale stuckuip handig. Maar natuurlijk kun je bij GAMMA ook een schoonmaakemmer vinden voor als het klussen achter de rug is.

Speciekuip en speciebak, wat zijn dat?

Een specikuip of speciebak is een stevige bak met een flinke inhoud waarin je de specie kunt mengen voor uw metselklus. Bekijk ook ons Stappenplan Metselen.

Speciekuip rechthoekig

Een rechthoekige speciekuip is niet alleen handig om specie in aan te maken, je kunt deze ook gebruiken voor jouw tuinierklus om er aarde, zand of planten in te doen.

Bouwemmer

De GAMMA bouwemmer is multifunctioneel. Je kunt hem gebruiken voor het afvoeren van bouwafval, maar ook voor het vervoeren van zand, aarde of water.

Plastic emmer

Klaar met klussen? Dan moet er schoongemaakt worden. Bij GAMMA vind je plastic emmers in verschillende maten voor een sopje.

Recent bekeken