toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Bakstenen

14 resultaten

Bakstenen kopen bij GAMMA

Wil jij binnenkort nieuwe tegels in je tuin, of wil je een looppad aanleggen? Of ben je van plan een nieuwe muur te metselen in je huis, tuinhuisje of garage? De kans is groot dat je bakstenen nodig zult hebben. Bij GAMMA vind je bakstenen, ook wel gevelstenen of metselstenen genoemd, in verschillende formaten en kleuren. Bekijk het hele assortiment in de webshop en bestel jouw bakstenen direct online bij GAMMA!

Online bakstenen bestellen

Bakstenen worden gebakken van klei en gebruikt voor de constructie van muren en voor het aanleggen van bestratingen. Met bakstenen bouw je stevige muren die er ook nog eens goed uitzien. De metselstenen van GAMMA zijn geschikt voor het zetten van zowel binnen- als buitenmuren en hebben een groot draagvermogen. De bakstenen zijn bovendien brandwerend, waardoor de muren die je ermee bouwt ook op veiligheid goed scoren. Daarnaast geven bakstenen, waar je ze ook gebruikt, de ruimte een geheel nieuwe uitstraling en sfeer. Je kunt in onze webshop online bakstenen bestellen in diverse kleuren en formaten. Bedenk vooraf dus goed voor welke kleur of kleuren je kiest, en hoeveel vierkante meter aan metselstenen je nodig hebt.

Gevelstenen of metselstenen kopen bij GAMMA

Wil je graag een klassieke, warme sfeer neerzetten? Kies dan voor traditionele rode of Denver bakstenen. In onze webshop of bouwmarkt kies je ook net zo makkelijk voor gele, bruine, grijze of antraciet bakstenen. Zeker als je de muur na het metselen niet verder gaat bewerken en voor een industriële en ruwe uitstraling gaat, is het belangrijk om de juiste kleur te kiezen voor jouw interieur. Wat je ook in je hoofd hebt, je koopt de geschikte gevelstenen of metselstenen bij GAMMA. Heb je nog nooit eerder een muur gemetseld? Metselen is een klus die om een uitgebreide en grondige voorbereiding vraagt, en waar enige handigheid bij komt kijken. In ons klusadvies lees je alles over het metselen van een bakstenen muur.

Bakstenen in waalformaat of dikformaat

Je bestelt bij GAMMA bakstenen in waalformaat of dikformaat. De meest gangbare maat is het waalformaat (ca. 21x10x5cm). Voor een halfsteensmuur van bakstenen in het waalformaat reken je ongeveer 78 stenen per m2. Wordt het een stevigere muur? Voor een steensmuur reken je het dubbele aantal. Gevelstenen in dikformaat hebben een afmeting van ongeveer 21,5x10x6,5cm, en zijn ook wat zwaarder. Heb je geen zin of tijd om de bakstenen van de bouwmarkt naar huis te vervoeren? Bestel je bakstenen online en kies voor bezorging bij jou thuis!

Bekijk het complete aanbod in de GAMMA-webshop en bestel jouw bakstenen direct online, of kom langs in de bouwmarkt bij jou in de buurt voor persoonlijk advies van één van onze medewerkers. Je koopt bij GAMMA natuurlijk ook al het andere bouwmateriaal dat je nodig hebt bij het metselen van een muur of het aanleggen van een mooi tegelpad.

Recent bekeken