• Dakcoating
toon meer toon minder
tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Dakcoating

7 resultaten

Wanneer je al een bestaande dakbedekking hebt, maar die is aan onderhoud toe, dan is dakcoating dé oplossing! Hiermee kun je namelijk je huidige dak herstellen, renoveren en onderhouden. Bijvoorbeeld door alles weer opnieuw waterdicht te maken. Bij GAMMA kun je de juiste dakcoating kopen voor jouw situatie. Daarnaast helpen we je ook graag om jouw klus het beste te klaren. Bekijk ons assortiment direct online en kies de ideale dakcoating voor jou.

Wat doet dakcoating precies?

In het kort is dakcoating eigenlijk een waterdichte dakbescherming. Je zou het in theorie dus ook kunnen toepassen op nieuwe daken, maar die hebben meestal nog geen coating nodig. Dit is hoe dakcoating werkt:
- De coating dringt diep door in de poriën van je bestaande bitmendak.
- Doordat hij kleine oneffenheden opvult en de vorm van de ondergrond overneemt, voorkomt hij vroegtijdige veroudering van je dak.
- Bovendien zorgt zijn waterafstotende eigenschappen ervoor dat er bij neerslag niets doorsijpelt.
- Deze blijvende bescherming zorgt ervoor dat je veroudering van je huidige dak tegengaat.
- De elastische en vloeibare coating breng je aan met een kwast, zodat zelfs de moeilijk bereikbare plekken waterdicht worden.

Je dakbedekking repareren met dakcoating? Volg dit stappenplan!

Meestal als je dakcoating nodig hebt, heb je al lekkage. Daarom helpen we je graag verder met klusadvies op dit gebied. Je kunt bij GAMMA dus niet alleen de beste producten vinden voor een goede prijs. We delen ook onze kluskennis en ervaring met je. We hebben een speciale pagina aangemaakt voor het stappenplan dakbedekking repareren. Daardoor kun je stap voor stap zien hoe je verder komt als je dak lek is. Heb je na het lezen hiervan toch nog een vraag over dakcoating of reparatie van je dak? Stel deze dan aan onze kluschat. Rechtsonder op elke pagina vind je het icoon hiervoor. Klik erop en wij helpen je verder.

Recent bekeken