Rabatdeel

8 resultaten

Als je een mooie afwerking voor je gevel zoekt, kun je daarvoor rabatdelen gebruiken. De houten plank heeft aan de onderzijde een groef en de bovenkant heeft vaak een geschulpte rand. Door die rand passen de planken goed in elkaar en druipt regenwater er netjes vanaf. Dat betekent dus dat de naden minder vochtig worden en er minder snel rot zal ontstaan tussen de planken. Bij GAMMA in het assortiment vind je het ideale rabatdeel voor jouw gevel. Hier kun je het actuele aanbod bekijken en makkelijk jouw nieuwe rabatdeel kopen.

Welk rabatdeel is geschikt voor jou?

GAMMA heeft meerdere merken in het aanbod:
- Stora Enso
- CanDo

Binnen de verschillende merken kun je ook weer kiezen uit verschillende kleuren. Wil je een bepaalde kleur kopen? Of wil je onbewerkt hout zodat je het zelf kunt bewerken naar wens? Bekijk in de webshop of in één van de bouwmarkten het aanbod om jouw ideale rabatdeel te vinden. Ook wanneer je op zoek bent naar een minimaal aantal stuks per verpakking kun je daarin een selectie maken.

Het ideale rabatdeel voor jou koop je zo!

Heb je al een voorkeur qua kleur omdat dat beter bij je overige kleuraccenten in en om het huis past? Je kunt kiezen tussen de kleurfamilies hout en grijs. Wanneer je delen zoekt in bepaalde formaten kun je daarin ook een selectie maken. Of heb je een richtprijs waar je liever niet overheen gaat? Dan maak je daarin een keuze. Door de filters te gebruiken, worden alleen de producten nog weergegeven die voldoen aan jouw wensen. Hierdoor wordt een rabatdeel kopen dat geheel naar jouw wens is heel simpel.

Rabatdelen zelf bewerken

Je kunt ervoor kiezen om onbewerkt hout te kopen. Dan kun je het zelf een afwerking en kleur geven naar wens. Als je het onbewerkte hout een kleur wilt geven, doe je dat met buitenbeits van GAMMA. Bekijk het assortiment dat we voor je hebben om jouw perfecte afwerking van het rabatdeel te realiseren.

Recent bekeken