• Hollewandplug
toon meer toon minder
tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Hollewandplug

19 resultaten

Wil je iets bevestigen aan plaatmateriaal, zoals houtplaten, vezelplaten of gipsplaten? Dan doe je met een hollewandplug. Kasten of keukenapparatuur hang je hiermee moeiteloos op aan de wand. In ons ruime assortiment vind je vele varianten hollewandpluggen. Maak je selectie op basis van de specificaties en je komt vanzelf uit bij de juiste types voor jouw specifieke klus. GAMMA biedt je altijd goede producten met een goede prijs/kwaliteitverhouding. Zowel online als in de bouwmarkt. Bekijk ons assortiment in onze webshop en je kunt direct je ideale hollewandplug kopen.

De beste merken pluggen

Zoals je van ons gewend bent, hebben we ook op pluggebied genoeg te kiezen voor je. Bijvoorbeeld welk merk je wilt. In onze webshop heb je keuze uit hollewandpluggen van topmerken als:
- Toggler
- Fischer

Wist je dat uitvinder Artur Fischer in 1958 de kunststofplug uitvond? Het familiebedrijf dat hij oprichtte bestaat nog steeds. Daarvan kun je bij GAMMA tegenwoordig nog hollewandpluggen kopen voor jouw klus.

De voordelen van een hollewandplug

Door de grote anti-rotatievleugels draait een hollewandplug niet mee wanneer je er een schroef indraait. Bovendien monteer je de plug heel snel en eenvoudig in holle wanden met behulp van de bijgeleverde doordrukpen. Een hollewandplug heeft een groot draagvlak achter de plaat en biedt daardoor veel houvast. Kies je voor de 9 mm- tot 13 mm-hollewandplug, dan kun je deze tot wel 70 kg belasten, afhankelijk van het materiaal. De variant van 23 tot 26 mm kan tot wel 100 kg dragen.

Klusadvies over pluggen

Het aanbrengen van hollewandpluggen vereist de juiste kennis. Wij helpen je daar graag verder mee. Bekijk bijvoorbeeld ons stappenplan plug plaatsen en het stappenplan pluggen verwijderen. Gaat het je specifiek om een tv die je wilt ophangen? Daarvoor hebben we het stappenplan tv-steun ophangen. Heb je een vraag over hoe je de hollewandpluggen het beste kunt gebruiken? Stel hem aan onze kluschat. Rechtsonder op elke pagina vind je het icoon hiervoor. Klik erop en wij helpen je verder.

Recent bekeken