toon meer toon minder
toon meer toon minder
tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Thermostatische radiatorkraan

21 resultaten

Wil je de verwarming in huis of in een bepaalde kamer goed kunnen regelen? Maak dan gebruik van een thermostatische radiatorkraan. Met zo’n kraan stel je vooraf met behulp van de knop in hoe hoog of hoe laag je de verwarming zet. Bij ons vind je radiatorkranen met een thermostaat van verschillende merken en in verschillende uitvoeringen. Bekijk ons online assortiment en kies de voor jou meest geschikte thermostatische radiatorkraan uit.

Wat is een thermostatische radiatorkraan?

Een thermostatische radiatorkraan is een kraan voor je verwarming met inwendige temperatuurvoeler. Deze regelt de temperatuur van je radiator en houdt de kamertemperatuur constant op een ingestelde temperatuur. Op een thermostaatkraan zitten meestal een aantal standen waarmee je de verwarming hoger en lager kan zetten. Er zit ook altijd een vorstknop op. Als je die instelt, worden de radiator en de kamer vorstvrij gehouden.

Aandachtspunten bij thermostatische radiatorkraan

Voor een juiste werking is het belangrijk om een thermostatische radiatorkroon met inwendige voeler altijd horizontaal te plaatsen. De knop en de stift moeten dan in horizontale stand staan. Zorg er ook voor dat de lucht rondom de radiator ongehinderd en gemakkelijk kan stromen. Als er sprake is van een plek waar het toch kan ophopen (bijvoorbeeld onder een vensterbank) dan kun je beter een externe voeler gebruiken. Die hang je dan een stukje van de radiatorkraan af. Om de levensduur van je thermostatische radiatorkraan te verlengen, kun je de kraan ook buiten het verwarmingsseizoen het beste maximaal opengedraaid houden. Zo kan alles vrij bewegen en gaan er geen dingen vastzitten.

Thermostatische radiatorkraan kopen? GAMMA biedt een ruime keuze

Ben je ook van plan om een thermostatische radiatorkraan te gaan kopen bij GAMMA? Bezoek dan een van onze bouwmarkten (die je door het hele land vindt) of bekijk ons online assortiment. Je profiteert standaard van allerlei voordelen als je bij ons je klusinkopen doet. Zo kun je bij ons:
• profiteren van tips en adviezen via ons klusadvies;
• vragen stellen via de handige kluschat;
• kiezen uit een ruime webshopvoorraad van meer dan 30.000 artikelen;
• kiezen op welke dag je je producten wilt laten bezorgen.

Recent bekeken