• Voetventiel
toon meer toon minder

Voetventiel

2 resultaten
GAMMA radiator voetventiel recht 1/2"
Kleurfamilie: Metaal Soort materiaal: Chroom-vanadiumstaal (CR-V),Messing Materiaal: Staal
Wil je muur verven of behangen maar zit de radiator in de weg? Met dit radiatorvoetventiel met haakse aansluiting kun je alleen de radiator zelf afsluiten. Zo hoef je niet de co...
8.
89
GAMMA radiator onderblok recht/haaks 1/2"
Kleurfamilie: Metaal Soort materiaal: Messing,Chroom-vanadiumstaal (CR-V) Materiaal: Staal
Het GAMMA radiator onderblok recht/haaks 1/2" is een voetventiel voor de aansluiting van je radiator. Het radiator onderblok gebruik je bij flexibele leidingen die uit de vloer ...
36.
49

Ben je bezig met de aanleg van een nieuwe cv-installatie in je huis? Of is je centrale verwarming aan een opknapbeurt toe? Dan heb je misschien wel tijdelijk een voetventiel nodig. Het kan ook zijn dat je de muur bij je radiator wilt gaan schilderen maar dat de radiator in de weg zit. Ook op dat punt komt een voetventiel heel goed van pas. Bij GAMMA vind je er verschillende in het assortiment. Neem een kijkje online of breng een bezoek aan een van onze bouwmarkten.

Wat is een voetventiel?

Een voetventiel is een afsluiter zonder kop die je in de retourleiding van de radiator plaatst. Zo kun je de gehele radiator wegnemen en hoef je niet de gehele installatie af te tappen. Het enige wat je dan nog moet doen is de radiator zelf aftappen met behulp van een radiator aftapkraan. Je kunt een voetventiel ook gebruiken om de volumestroom die door de radiator moet lopen te regelen. Maar daar heb je wel wat meer vergevorderde installatieskills voor nodig. Mocht je er zelf niet uitkomen dan kan je altijd een vraag hierover stellen in onze handige kluschat.

Andere mogelijkheden voor een voetventiel

Heb je een designradiator in de badkamer of keuken? Dan kun je er ook voor kiezen om daar twee haakse voetventielen op aan te sluiten. De radiator in de badkamer wordt in veel huishoudens namelijk nooit dichtgezet. Bovendien oogt het vaak ook een stuk mooier dan zo’n grote knop op je designradiator.

Voetventiel kopen bij GAMMA

Wil je ook een voetventiel kopen bij GAMMA? Maak dan een keuze uit ons online assortiment. En naast voetventielen zijn er ook nog heel veel andere producten online bij GAMMA te koop. Heb je iets gezien tussen onze spullen en wil je ze online bestellen? Als je dat op werkdagen voor 21.00 uur doet, heb je je producten de volgende dag al in huis. Je kunt er ook altijd voor kiezen om online bestellingen te laten bezorgen bij een bouwmarkt bij je in de buurt. Hoe makkelijk is dat?

Recent bekeken