toon meer toon minder
tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Flexibele slang

17 resultaten

Je koperen gasleiding wordt niet rechtstreeks verbonden met je gasfornuis. Hiervoor heb je een flexibele slang nodig. En die koop je natuurlijk bij GAMMA! We hebben verschillende soorten beschikbaar, dus je vindt altijd de slang die past bij jouw situatie. Bekijk ons assortiment direct online in onze webshop en je kunt direct je ideale flexibele slang kopen!

Geschikt voor allerlei toepassingen

Natuurlijk denk je bij een flexibele slang als eerste aan een gasfornuis. Maar wist je dat je nog veel meer apparaten ermee kunt aansluiten? Als ze maar een gasaansluiting hebben. Denk bijvoorbeeld aan een inbouwoven, cv-toestel, inbouwkomfoor, gashaard, wasmachine of wasdroger op gas, warmwaterdoorstroomtoestel, luchtverwarmer, warmwatervoorraad toestel, gaskachel, stralingstoestel op gas, terrasverwarmer, fornuizen > 14 kW, industriële toestellen, barbecues, wokbranders en grills. Kortom: je kunt er alle kanten mee op!

Tips voor het aansluiten van je fornuis:

  • Laat de rubberen aansluitslang niet achter het fornuis doorlopen als het daar warm kan worden (bijvoorbeeld als er een oven onder het fornuis zit).
  • Achter het fornuis mag dan alleen koper gebruikt worden of de speciale metalen aansluitslang die geschikt is voor hogere temperaturen.
  • De fabricagedatum staat op de flexibele slang vermeld. Vervang hem als hij 10 jaar oud is.

Klusadvies van GAMMA: je gasleiding aanleggen

Uiteraard kun je bij ons terecht voor goede flexibele slangen met een optimale prijs/kwaliteitverhouding. Maar je kunt ook bij ons terecht voor klusadvies als je de klus goed wilt klaren. Lees bijvoorbeeld ons stappenplan gasleiding zelf aanleggen voordat je van start gaat. Hier staan de basisregels simpel uitgelegd. Ook het stappenplan gasleiding solderen komt vast en zeker goed van pas. Heb je nog een vraag over de flexibele slang? Vraag het aan onze kluschat. Je vindt het icoontje van de chat rechtsonder op elke pagina. Onze specialisten staan klaar om je te voorzien van het juiste advies.

Recent bekeken