• Nippel
toon meer toon minder
tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Nippel

15 resultaten

Eigenlijk is het heel simpel: een nippel is een verbindingsstuk tussen twee buizen. In onze categorie koppelingen voor gasleidingen vind je er meer dan genoeg om uit te kiezen. Sommige zijn zelfs geschikt voor gas- én waterleidingen. Bij GAMMA kun je zowel online als in onze bouwmarkten de ideale nippel kopen voor jouw installatieklus. Bekijk direct ons assortiment in onze webshop.

KIWA keurmerk voor extra zekerheid

Natuurlijk wil je zeker weten dat de nippel die je koopt van topkwaliteit is. Dan doet het je vast goed om te weten dat vrijwel alle producten in deze categorie zijn getest door TNO. Bovendien kun je een voorselectie maken met nippels die voorzien zijn van KIWA keurmerk. Daardoor kun je nog meer vertrouwen op de veiligheid en kwaliteit van het product.

Kies de juiste maat en je ideale type

Zoek je een nippel voor gas, water of allebei? Aan de linkerkant in het menu van onze webshop kun je heel simpel een voorselectie maken op ons assortiment. Heb je een bepaalde prijscategorie in gedachten? Heb je een favoriet merk? Welke maat moet de aansluiting zijn? Dit zijn allemaal onderdelen waar je op kunt selecteren. Gewoon even klikken en je komt zo uit bij je ideale koppeling. Je kunt bij GAMMA nippels kopen van topmerken als:
- Bonfix
- GAMMA

Volop klusadvies voor leidingwerk

Je wist al lang dat je bij GAMMA de beste producten met een prima prijs/kwaliteitverhouding kunt vinden. Maar heb je ook onze uitgebreide sectie klusadvies op allerlei gebieden al gezien? Hier vind je hulp bij de meest uiteenlopende klussen. Bijvoorbeeld als het gaat om zelf de gasleiding aanleggen of de gasslang van je fornuis vervangen. Heb je daarna nog een vraag over je klus, stel hem dan gerust aan onze kluschat. Klik rechtsonder op de pagina op het icoon voor de chat. Wij helpen je graag verder met het juiste antwoord!

Recent bekeken