• Hoekstopkraan
tot
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder
toon meer toon minder

Hoekstopkraan

11 resultaten

Een hoekstopkraan wordt ook wel een kogelstopkraan genoemd. Hiermee kun je de waterleiding op plaatselijk niveau tijdelijk afsluiten. Dat is handig, want zo hoef je niet de hele waterleiding af te sluiten en de hoofdkraan dicht te draaien als je ermee aan het werk moet voor een reparatie of vervanging. Op deze manier kun je sanitair toch mooi afwerken zonder dat het hele huis zonder water zit. Je vindt jouw kraan uiteraard bij GAMMA! Bekijk op je gemak ons uitgebreide aanbod en je kunt heel eenvoudig jouw ideale hoekstopkraan kopen.

De beste merken hoekstopkranen

In onze webshop en bouwmarkten kun je terecht voor allerlei soorten hoekstopkranen. Ze zijn zowel verkrijgbaar in een haakse als rechte uitvoering. Sommige kranen uit ons assortiment zijn voorzien van het KIWA-kwaliteitskeurmerk. Daardoor weet je zeker dat je met een kwalitatief hoogwaardig en veilig product aan de slag gaat. Bij GAMMA kun je terecht voor een hoekstopkraan van merken als:
- GAMMA
- BONFIX
- Van Marcke GO

Maak eenvoudig je selectie

Aan de linkerkant in het menu kun je jouw voorkeuren aangeven voor de hoekstopkraan. Bijvoorbeeld je gewenste prijscategorie, of de kraan online te koop is of alleen in de bouwmarkt, het materiaal, de maten en het type aansluiting. Tot slot kun je ook nog selecteren op Belgaqua of KIWA keurmerken. Klik op de specificaties die jij wilt en je komt automatisch uit bij jouw ideale product.

Klusadvies en kluschat van GAMMA

Je weet dat je bij GAMMA goed zit voor al je klusproducten. Maar we helpen je ook graag verder met jouw klus. Bekijk bijvoorbeeld ons uitgebreide klusadvies op allerlei gebieden. Met behulp van deze stappenplannen wordt het klussen net iets makkelijker. Kijk bijvoorbeeld eens naar het klusadvies voor de badkamer. Zo kom je erachter hoe je jouw hoekstopkraan optimaal gebruikt! Heb je een gerichte vraag? Dan kun je die stellen aan onze kluschat. Klik rechtsonder op de pagina op het icoon voor de chat. Wij helpen je graag verder met het juiste antwoord!

Recent bekeken